CM de fotbal din Africa de Sud a distrus tradiţia galeriei de baschet din Sibiu


Păi cum aşa? Galeria sibiului probabil a fost prima care a băgat aşa-zisele vuvuzele în sălile de sport din România. În urmă cu doi ani te asurzeau la orice meci a CSU Sibiu. În deplasări, medieşenii şi Uiştii de la Cluj nici nu se auzeau în propriile săli din cauza sunetului asurzitor venit de la sibieni.

Deşi lucrurile s-au mai liniştit în ultima perioadă, de când cu Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud se pare că pe toţi îi deranjează sunetul vuvuzelelor. La TV probabil s-o fi auzind mai deranjant decât s-au auzit până acum fluiericile alea în sala de la Sibiu, altfel nu-mi explic decizia conducerii CSU Sibiu de a interzice vuvuzelele. Oameni buni, priviţi filmuleţul de mai jos, filmat cu mai bine de un an înaintea CM de fotbal. Atunci nu erau deranjante?
Sunt curios cât va fi amenda pentru suflat în tub.


[fblikebutton][tweetthis]


3 comentarii la „CM de fotbal din Africa de Sud a distrus tradiţia galeriei de baschet din Sibiu”

  1. Tudorica, nene, ceea ce folosim noi in sala nu sunt vuvuzele… sunt niste trompetute, al caror sunet nu se compara cu cel al vuvuzelelor. Deci daca a interzis nea Mircea vuvuzelele, pe noi nu ne afecteaza cu nimic.

  2. @Oancea
    hai mai oanceo… nea mircea nu se referea la vuvuzele ci la amaratele alea de trompete. cearta-te tu cu stewarzii cu dictionarul in fata 😀
    p.s. propun ca pe anunturile de interzicere a vuvuzelelor sa puna si o poza cu una, sa stim si noi ce mai exact se interzice 🙂

    sau… poate la memorialul elemer tordai copiii aveau chiar vuvuzele. ai fost? sti ceva?

  3. trompetele alea erau o porcarie si acum 2 ani sunt si acum. foarte bine ca le-au interzis. sa li le bage pe gat celor care incearca sa mai intre cu ele nu sa-i amendeze. decizia nu este a conducerii csu ci vine din partea federatiilor sportive. atat pe stadioane cat si in salile de sport din romania sunt interzise incepand din acest sezon orice tip de trompeta sau vuvuzela. pentru prima data in ultimii 20 de ani se ia o decizie buna in ceea ce priveste comportamentul spectatorilor in tribunele unui eveniment sportiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.