What will I do next summer?


Băi, deci aşa ceva… am răsfoit mai mult de jumate de oră site-ul celor de la Paramongols şi The Mongol Rally dar să-mi trag două palme de am înţeles clar despre ce e vorba.

Cu siguranţă e vorba despre o aventură după care tânjesc şi eu de câţiva ani dar nu m-am prins care e sistemul de înscriere, de ce trebuie să aduni bani (deşi, fiind o cursă caritabilă mai că îmi dau seama), ce faci cu banii şi cum te întorci în ţară dacă laşi maşina cu care ai plecat de acasă… în Mongolia, la linia de finish. Ştiu doar că e o aventură de neuitat într-o cursă aventuroasă la care au voie să participe doar maşini sub 1200 cmc, motociclete sau utilitare. Vor fi vreo 400 de echipe participante. Mai ştiu că sunt mai multe trasee, toate încep din UK (sau din Cehia pentru estici) şi toate au finish-ul în capitala Mongoliei. Două dintre trasee trec şi prin România. Hmm… mai ştiu că pe site-ul oficial al raliului eşti atenţionat că la ediţiile trecute mulţi participanţi s-au întors acasă schilodiţi pe viaţă iar alţii nu s-au mai întors deloc. Deci eşti pe cont propriu şi răspunzi pentru pielea ta pentru că nimeni nu te va ajuta în caz de nevoie.

Singura echipă românească va pleca în 23 iulie într-o ambulanţă, chiar dacă echipa e formată din arhitecţi, ingineri, jurnalişti etc. deci nici urmă de doctori sau asistente. Aştept să-mi povestească ei mai multe pentru că simt că la anul…


Un comentariu la „What will I do next summer?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.