Your mail inbox is full


Apropo de ce zice China aici, eu unul nu înţeleg cum vine aia să nu-ţi citeşti mailurile în aceeaşi zi în care le-ai primit. Cunosc oameni care au câteva mii de mailuri necitite. Ba mai mult, şi-au făcut vreo 10 foldere cu subiecte de interes şi bagă mailurile acolo ca să nu le încurce mai apoi. Dar de citit tot nu le citesc nici după doi ani.

Eu primesc în medie 80-100 mailuri pe zi şi niciodată nu mi s-a întâmplat să apară vreun număr de mailuri necitite în dreptul Inbox-ului. Le citesc pe toate, inclusiv cele ce intră în Spam. De obicei mai trec cu vederea newsletterele ce nu-mi atrag interesul din titlu şi spamurile le sterg instant. Restul mailurilor ce mi se adresează personal primesc răspuns iar dacă nu am timp de asta atunci, pe loc, în momentul în care l-am primit şi l-am citit, îl bifez ca fiind necitit ca să nu uit de el mai târziu.

Sunt sigur că 80% dintre voi aveţi acum căsuţa de mail plină de scrisori necitite. Sunt curios care e răspunsul care îl daţi atunci când cineva vă întreabă „Ai primit mailul meu? De ce nu mi-ai răspuns?”.


8 comentarii la „Your mail inbox is full”

  1. Se numeste comoditate, sa vezi ce misto ii atunci cand se aduna mailuri de ani de zile stocate si multe poate fara importante si nu mai ai spatiu pe hdd sa le stochezi. Lucrez in domeniu si ma lovesc de astfel de probleme 🙂

  2. Sa ne intelegem, te referi si la acele mailuri „in lant”, primite si retrimise? Eu raspund mesajelor care-mi sunt adresate direct si nu ma simt deloc obligata sa citesc mesajele in lant, daca nu ma intereseaza, daramite sa le mai si raspund 🙂 Ce raspund daca sunt intrebata? Simplu, nu, n-am avut timp. Si am constatat ca asa, cei care erau obisnuiti sa-mi trimita zeci de mesaje, le mai raresc 🙂 Nu mi se pare normal sa trimiti, asa, la gramada, tot ce primesti, chiar daca tie ti se par interesante.

  3. ok, am citit si ce zice China, deci nu e vorba despre acele mailuri. Sunt perfect in acord cu ce spune acolo. Ce sa mai zicem de cei ce nu raspund la mobil si nici macar nu te suna sau nu-ti dau bip sa vada ce ai vrut daca nu au putut vorbi cand i-ai sunat…?

  4. Doamne ajuta ca primesc doar 10 maxim pe zi din care 2 sunt interesante restu-s aiureli>:). Desi iubesc tehnologia a inceput sa ma sece lumea virtuala si tot ce reprezinta ea…

  5. nu le las sa zaca cu anii, dar recunosc ca verific mailul o data la doua-trei zile si, da, ratez multe lucruri importante cateodata din cauza asta, da’ tot nu reusesc sa ma dezvat de obiceiul asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.