Ce-ai să faci cu o amantă?


Acum am aflat şi eu că Borcea, Cristi Borcea s-a căsătorit cu fosta amanta, actuala soţie, după doar vreo 2 luni de când a divorţat de fosta soţie şi după ce 7 ani a avut şi soţie şi amantă care, minune, acum a devenit soţie. Dacă v-aş spune că mai are o amantă pe lângă amanta-soţie v-aş băga definitiv în ceaţa aşa că mă opresc aici.

Mie unul mi-e puţin greu să-mi dau seama ce e în capul amantelor.

Soţia probabil că nu ştie că e înşelată, deci totul ok, dar amanta bănuiesc că-şi închipuie că atunci când Romeo al nostru mergea acasă mai intra el din când în când şi prin vizuina nevestii, măcar aşa, ca să-i arate că nu degeaba împart un acoperiş. Cum ai putea tu, ca persoană integră şi lucidă, să îţi împarţi timp de 7 ani de zile bărbatul cu înca o alta. Cu soţia în cazul de faţă. Şi pe lângă asta, dacă şi-a tras o dată amantă (tu) cum vei putea vreodată să ai pretenţia să n-o facă şi atunci când primeşti tu verigheta pe deget?

Dacă nu aţi înţeles, recomand recitirea articolului. Aş putea face şi o schemă desenată dacă se cere 🙂


4 comentarii la „Ce-ai să faci cu o amantă?”

  1. Raspunsul e simplu, dar are mai multe variante/explicatii posibile 🙂 :

    1. Sotia stie ca e „inselata”; uneori amanta si sotia sunt prietene bune.

    2. Sunt multe femei care accepta sa imparta un barbat cu alta (unele din convingere, altele facand un compromis).

    3. Banii fac minuni: pentru femei, banii sunt cel mai puternic afrodisiac.

    4. Suntem educati ca „a face sex cu alta/altul” = „a insela”. De fapt, tradarea unui partener (Raul, in sens absolut) n-are nici o legatura cu sexul. Raul este minciuna, dispretul, batjocura aratata unui partener (in casatorie sau in afara ei).

    5. De mici, suntem educati in stupizenia absoluta, medievala, a „fidelitatii” sexuale. Orice persoana care se casatoreste (mai ales femeile) SE ASTEAPTA TACIT la „fidelitate” (in sens sexual) din partea partenerului/partenerei. In realitate, juramantul casatoriei vorbeste doar despre valori mult mai inalte, cum ar fi prietenia intre soti, respectul, acordarea de ajutor material, nasterea si educarea copiilor…

    Zdrobitoarea majoritate a membrilor societatii nu e pregatita, insa, sa renunte la PRESUPUNEREA TACITA a „fidelitatii” sexuale a partenerului, atunci cand se casatoresc. Idee intretinuta si de biserica, dar care nu apare EXPLICIT nicaieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.