Ce facem azi?


  • Astăzi urcă pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Sibiu stele internaţionale ale Baletului de Stat din Berlin şi ale Teatrului de Balet Sibiu, începând cu ora 19:00. Nume grele sunt anunţate pe afiş la Gala de Balet de la Sibiu, din Ucraina, Austria, Franţa, Japonia, Federaţia Rusă, Moldova, Germania, Bulgaria şi România. Biletele costă doar 10 lei, 50% reducere pentru elevi, studenţi şi pensionari.
  • La Cluj, astăzi se poate afla cel mai mare secret descoperit  în arhivele Muzeului Farmaciei – rețeta unor vechi preparate pe care clujenii le cumpărau acum câteva sute de ani pentru a avea noroc în dragoste sau a face pe cineva să îi iubească. Pe scurt, Elixirul Dragostei e pe cale de a fi împrăştiat în tot oraşul. Asta pentru că la Muzeul Farmaciei, vizitatorii vor primi reţeta licorii secrete, între orele 18:00-23:00. Biletul de intrare costă doar 3 lei! şi veţi avea parte şi de un concert al trupei OM. Detalii pe site-ul muzeului şi la Andrei.
    Şi eu trebuia să sorb, acasă, din Elixirul Dragostei dar ori porumbelul alb şi-a dat seama că sunt suficient de îndrăgostit ori nevasta mea l-a băut cu altcineva, asta pentru că înaripatul nu îl adusese până la ora plecării mele din Sibiu.
  • Acum sunt pe drum spre fabrica Danone de la Bucureşti, acolo unde o să trăiesc pe viu emisiunea How it’s made şi o să văd cu ochii mei unde şi cum se fabrică 95% din produsele comercializate de Danone în Româniai. Sunt sigur că vă interesează şi pe voi aşa că urmăriţi-mă pe Twitter după hashtagul #launiaurt.
  • Astăzi ne mai pregătim pentru un Carnaval pe nocturnă (şi pe skiuri aş mai completa eu) la Arena Platoş ce va avea loc mâine de la 19:00. Se organizează şi o tombolă la care se poate câştiga o excursie cu familia în Franţa, la Snowfest.

2 comentarii la „Ce facem azi?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.