Combinaţia dintre Blog, Facebook şi Twitter


Mi-am auzit de mai multe ori regrete că nu mai scriu articole personale pe blog, unii spunând chiar că s-au săturat de campanii. E adevărat că în ultimul an blogul a suferit o nouă transformare. Cred ca ar trebui să explic şi ce a dus la asta.

În primul rând, e păcat să merg prin ţară sau să fac lucruri de care să nu povestesc. Dacă vă uitaţi atent prin arhiva blogului veţi vedea că întotdeauna am avut astfel de articole. Acum însă, ce-i drept, posturile personale şi aberante sunt în număr mult mai mic. Asta în special pentru că mi-am făcut cont de Twitter şi am devenit cât de cât activ şi pe Facebook şi astea două reţele sociale au furat parte din comunicarea mea online ce până atunci o duceam pe blogul CeMerita.ro.

Facebook

Ideile scurte, articolele aproape monosilabice nu mai văd lumina internetului pe blog, ci pe Facebook. Acolo reacţiile sunt mult mai rapide şi comunicarea cu prietenii mai strânsă. Am observat că vouă vă e mult mai uşor să răspundeţi pe Facebook decât aici pe blog. Nu ştiu de ce, dar aşa este. Probabil că dacă se strângeau cel puţin 10 comentarii la fiecare articol de pe blog, nu mă gândeam să fac transferul ăsta.

Twitter

Twitterul e mult mai uşor de folosit la evenimente unde updateurile se fac foarte repede. Îmi e mult mai uşor să scriu pe Twitter o propoziţie de maxim 140 de caractere tot la 1 minut decât să întru la jumătate de oră în panoul de comandă al blogului şi să tot updatez articolul. În plus, pe Twitter primesc şi reacţii şi completări la fel de repede precum le scriu. E mult mai ok să pun aici pe blog doar rezumatul, la sfârşit de zi.

Ce trebuie să faceţi:

În felul ăsta rămânem în contact permanent 🙂


2 comentarii la „Combinaţia dintre Blog, Facebook şi Twitter”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.