Cred că depinde şi din ce unghi priveşti


Mi-l aduc aminte pe Emil Iakabos ca fiind primul şef de birou din viaţa mea. Lucram la o firmă de-a lui de grafică şi producţie publicitară. Era un tip sever, sobru, întotdeauna îmbrăcat la patru ace, care cerea perfecţiune. Atunci când se anunţa că vine la sediu, toţi fugeam care încotro căutându-ne de lucru. Am rezistat doar câteva luni împreună pentru că fiecare voiam să facem altceva. De înţeles ne înţelegeam când ne vedeam… asta pentru că nu ne vedeam des. Soţia lui de atunci era şefa mea directă. O tipă stilată, permanent în fuste mulate, căreia i-a cerut să mă dea afară pentru că nu ştiam IT.

L-am întâlnit pe Iakabos zilele trecute, după mai bine de 10 ani. Acum îl văd ca un tip simpatic, glumeţ, întotdeauna îmbrăcat în echipament sportiv. Dansează, face Zumba şi ia oamenii de după cap prieteneşte. Are o soţie sportivă, cu părul în vânt de la atâta mişcare şi cu sudoare pe frunte.

Acum… eu nu ştiu ce să cred. Diferit e faptul că atunci îmi era şef iar acum mi-a fost invitat la Festivalul Sportului sau unii oameni chiar se schimbă atât de mult de nu-i mai poţi recunoaşte?

Festivalul Sportului 2013-01


5 comentarii la „Cred că depinde şi din ce unghi priveşti”

  1. Nah, ce să zic… Evenimentul a fost super, dar este prima oară când nu apreciez conţinutul articolului postat. Ai ales ca exemplu unul dintre cei mai puţin calificaţi oameni. Desigur, viziunea mea este una subiectivă :)) Dar zău aşa… prea mic Sibiul pentru afacerişti falimentaţi, rău platnici, care se transformă în „sportivi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.