Cu ce mă mai ocup: monumentele istorice din Sibiu prin cod QR

Postat in: 05/06/2013

În weekend am amplasat pe clădirile monument istoric din centrul Sibiului primele plăcuţe de informare prin QR code. Este un test, un teasing care a prins foarte bine şi care mi-a demonstrat că nu degeaba muncesc zilnic până după miezul nopţii.

Proiectul se va dezvolta până pe la sfârşitul lui august, atunci când cele 60 de clădiri prevăzute a fi „înzestrate” cu coduri QR vor fi incluse în circuite turistice pentru a uşura vizitarea şi cunoaşterea oraşului Sibiu.

Totul a început în 2012 cu câteva teste şi studii (testul 1, testul 2) şi uite că am ajuns, după mai bine de un an, să facem ceva care să rămână în urma noastră. Dar îl las pe George Buhnici să spună mai multe despre proiect şi codurile QR.

Hai, uraţi-ne baftă!


8 Responses to “Cu ce mă mai ocup: monumentele istorice din Sibiu prin cod QR”

 1. radu Răspunde

  nu te mai tot da mare ca tu esti marea roata a AIOS. Numai ingamfare in tine, si lauda aiurea ai in tine. Zici ca tu ai pus gaura la macaroana.

  • Ce Merita

   Urmatorul tau comentariu aici astept sa fie cu realizarile tale in viata. Apoi putem discuta pe marginea subiectului…

 2. Camil Ionescu Răspunde

  In contractul de colaborare e scris „Proiect cultural realizat de Neoma Solutions în colaborare cu AIOS, finanțat de Administrația Fondului Cultural Național”.
  Trebuie neaparat sa mentionezi asta, te rog.

 3. kellogs Răspunde

  Omg! Super tare treaba. Si cand ma gandesc cum ma incurcam eu mai acum 5 ani cu indoor positioning si busole cand ma gandeam sa ma apuc de un ghid pt muzee de acest gen… 🙂

Nu-ti fie frica! Comenteaza: