Cum stă piaţa de apartamente noi la Sibiu


În weekend am făcut o tură de apartamente nou construite în Sibiu. Reducerea de cheltuieli de după criza imobiliară a lovit şi în profesionalismul oamenilor de vânzări. Într-o sâmbătă, chiar în ziua în care cele mai multe familii au timp să meargă în recunoaştere, abia am găsit oameni care să ne prezinte câteva apartamente.

Ce nu-mi place deloc la noile construcţii este lipsa de viziune. Sau neîncrederea faţă de constructori. Sau teama de a nu locui viitorii 10 ani într-un şantier continuu. Aş da un ban în plus dacă aş şti că locuiesc într-un cartier aranjat şi unitar, nu într-un bloc gri alături de alte două verzi construite de altcineva, undeva între 10 case.

Îmi place cum arată cartierul din clipul de mai jos. Nu ştiu ce căuta Anamaria Anka pe acolo şi cum de a devenit pe Facebook un adevărat agent de vânzări pentru apartamentele din acel cartier dar filmuleţe de genul ăsta lipsesc agenţilor adevăraţi. O fi chiar atât de greu să-şi prezinte marfa calumea?

Acum, puţin şi despre ce apartamente de vânzare avem la Sibiu

Deşi Mihai Viteazu Residence îmi face de mult timp cu ochiul, faptul că agenta agentul de vânzări a evitat răspunsuri simple precum modul ce izolare mă lasă rece. Am plecat de acolo fără nici măcar o listă de preţuri iar pe site observ că planurile apartamentelor nu mai bat cu realitatea din teren.

La Avantgarden era închis şi şantierul îngrădit. Oricum, cam dezamăgitor faptul că e ridicat doar jumate de bloc deşi aud reclame de aproape un an la viitorul cartier.

În spate la Kaufland am găsit câteva apartamente mişto şi luminoase. Mai greu cu accesul… nu ştiu cum ajungi acolo iarna. Păcat că oamenii nu au nici măcar un site de prezentare. Dar, chiar şi aşa, au cam vândut toate apartamentele. Se pare că piaţa se dezmorţeşte.


85 de comentarii la „Cum stă piaţa de apartamente noi la Sibiu”

 1. Tudor, un sfat! Nu baga in seama ofertele de locuinte neterminate sau chiar neincepute. Cand m-am mutat in Sibiu, m-a luat un agent si m-a scos in camp in spate la Mall, si mi-a aratat – uite, aici va fi blocul, in 12 luni este gata, si mi-a aratat niste poze. In mod normal, trebuia sa ii platesc jumate sau ceva… Nici acum dupa 5 ani nu s-a facut nimic!

  1. au aceeasi placa si acum. Toti termina la anul in primavara desi unii nici nu au terminat de ridicat blocul.

  2. Sunt un locatar al blocului cu 17 etaje situat pe Bld.Mihai Viteazu ,am achiziționat apartamentul de 2 ani de zile…locuiesc la etajul 9. Sunt foarte mulțumit de alegerea făcută. Avem un apartament superb pe care l-am achiziționat la cel mai bun preț fata de cei ce construiesc în zona. Preț bun/calitate și o priveliște deosebita spre munti cu un balcon aerisit, nu cum am văzut la alții ce construiesc în zona..zici ca sunt cutii de chibrite, iar la priveliște. ..O ai probabil la apartamentul vecinului sa vezi cam ce ar avea de gând sa facă prin casa….Oricum nu ăsta e ideea, ideea e ca suntem foarte mulțumiți se alegerea făcută, avem intimitatea unui camin călduros în care suntem foarte fericiți. Sincer mă bucur de alegerea făcută în momentul când am achiziționat acest Apartament, chiar mă gândesc sa mai achiziționez unul pentru unul dintre copii de la dl. Nemulescu Doru, un om mare, un om foarte corect care dacă ti-a spus o vorba așa rămâne. ..un om care pe langa faptul ca e corect si vrea lucrurile asa ca la carte, NU MINTE. mi-as dori sa fim toți la fel ca dansul., din păcate mai dai și de lichele. Sincer înainte sa cumpăr am auzit multe bârfe spuse pe la colturi se diverși oameni cu fel și fel de lucruri negative care n-au avut nici o treaba cu realitatea, făcute sa descurajeze cumpărătorii din blocul respectiv, nu mai vorbesc de internet…asta e adevărul am fost descurajat și cred ca mulți au fost în situația mea…probabil concurenta murea de foame ca nu mai vindea nimic, și ăsta este o varianta căci astfel nu-mi explic cum pot unii sa fabrice așa pe banda rulanta minciuni care n-au nici o treaba cu realitatea. Nimic nu-i adevărat din ce s-a zis. Eu am avut încredere în dl.Nemulescu Doru, un om de milioane.Proiectul ăsta nu se făcea niciodată dacă nu era el. Stimă dl. Nemulescu, felicitări pentru acest proiect greu pe care l-ați dus pana la capăt în care v-ați luptat cu morile de vânt. .un adevărat Om , ce-și merita titlul de cetățean de onoare al municipiului Sibiu.

  3. Sunt un locatar al blocului cu 17 etaje situat pe Bld.Mihai Viteazu ,am achiziționat apartamentul de 2 ani de zile…locuiesc la etajul 9. Sunt foarte mulțumit de alegerea făcută. Avem un apartament superb pe care l-am achiziționat la cel mai bun preț fata de cei ce construiesc în zona. Preț bun/calitate și o priveliște deosebita spre munti cu un balcon aerisit, nu cum am văzut la alții ce construiesc în zona..zici ca sunt cutii de chibrite, iar la priveliște. ..O ai probabil la apartamentul vecinului sa vezi cam ce ar avea de gând sa facă prin casa….Oricum nu ăsta e ideea, ideea e ca suntem foarte mulțumiți se alegerea făcută, avem intimitatea unui camin călduros în care suntem foarte fericiți. Sincer mă bucur de alegerea făcută în momentul când am achiziționat acest Apartament, chiar mă gândesc sa mai achiziționez unul pentru unul dintre copii de la dl. Nemulescu Doru, un om mare, un om foarte corect care dacă ti-a spus o vorba așa rămâne. ..un om care pe langa faptul ca e corect si vrea lucrurile asa ca la carte, NU MINTE. mi-as dori sa fim toți la fel ca dansul., din păcate mai dai și de lichele. Sincer înainte sa cumpăr am auzit multe bârfe spuse pe la colturi se diverși oameni cu fel și fel de lucruri negative care n-au avut nici o treaba cu realitatea, făcute sa descurajeze cumpărătorii din blocul respectiv, nu mai vorbesc de internet…asta e adevărul am fost descurajat și cred ca mulți au fost în situația mea…probabil concurenta murea de foame ca nu mai vindea nimic, și ăsta este o varianta căci astfel nu-mi explic cum pot unii sa fabrice așa pe banda rulanta minciuni care n-au nici o treaba cu realitatea. Nimic nu-i adevărat din ce s-a zis. Eu am avut încredere în dl.Nemulescu Doru, un om de milioane.Proiectul ăsta nu se făcea niciodată dacă nu era el. Stimă dl. Nemulescu, felicitări pentru acest proiect greu pe care l-ați dus pana la capăt în care v-ați luptat cu morile de vânt. .un adevărat Om , ce-și merita titlul de cetățean de onoare al municipiului Sibiu.

 2. ieri am fost cu cei de la avangarden in brasov caut si eu disperata o locuinta decenta si bine construita 🙂 vreau sa va zic ca in avangarden brasov ma simteam de parca eram in austria sau germania ..acolo este o comunitate sunt k o familie spatii verzi copii fericiti

 3. eu pana ieri pe toti i credeam niste excroci care promit si nu fac nimik ..pana nu mergi sa te convingi cu ochii tai care e treaba …zona de dupa lydl dreapta si stanga va fi fff dezvoltata pe dreapta va fi dedeman si cartietul rezidential avangarden iar pe stanga lydl iulius mall si aqua park

  1. mall-uri se fac de cativa ani si la gara si la iesirea spre medias, aqua park in padurea dumbrava, iulius mall acum 8 ani se facea la teatru… multe sunt doar inventii pentru a urca „pretul pietei”.

  2. asta cu mall-uri si aquaparkuri doar la primaria selimbar se poate afla. oricum, zona aia cred ca va avea multe probleme… eu nu vad ca pentru cei din selimbar sa conteze foarte mult cum va arata dpdv urbanistic ci doar sa ia banii pe taxe. Exemplu este zona de este a orasului (peste DN) care arata intr-un „mare fel”.

 4. eu mi-am luat acolo la kaufland, mi se pare super ok, mai putin drumul acela intre lidl si blocuri, pe care deja l-a imbunatatit cat de cat (pana acum o luna iti rupeai masina pe acolo). o sa-l si asfalteze, dar nu stiu cand exact. ca si pret/calitate, a fost cea mai convenabila oferta

 5. Nu stiu care e situatia in Sibiu, dar la Brasov nimeni nu se inghesuie la Avantgarden. Decat daca iti asumi un cost la benzinei lunar – clar ai nevoie de masina… iar ca finisari… referintele nu sunt excelente. Parerea mea e ca singurul complex construit in zona centrala si de calitate ramane Privilegio.

 6. Ce ma enerveaza e ca nimeni nu face apartamente de 4 camere. Gasesc numai de 2 si de 3. Patru camere numai la case, duplexuri si mansarde.

  1. Pai, daca-mi vand cel de 3 in care stau si mai dau diferenta… eu. Si – oroare – prefer sa stau la bloc in continuare.

  2. Buna ziua, noi am finalizat primele apartamente in Cartierul Primaverii situat in Selimbar str . Tudor Vladimirescu.
   Avem si apartamente de 4 camere, asta am vazut ca te interesa, finalizte, intabulate.
   Robert Iordache
   tel:0745633772

 7. ce dracu poate fi frumos aici? ca eu una m,-am saturat de blocuri de 10 etaje ca de mere padurete! vrei sa locuiesti in blocuri de 3 maxim 4 etaje!!! da,de! ispita de castig rapid,e mare ! nu-i intereseaza si doleantele cumparatorilor…

 8. Cred ca mai degraba e vorba de pret. Cu cat sunt mai putine etaje e mai scump, evident. Asa…cu totii ne-am dori sa locuim la casa cu curte si piscina acoperita, nu? 🙂

 9. Sa stiti ca exista si dezvoltatori seriosi. Reprexint un grup de investitori din strainatate care au dezvoltat cateva ansambluri in Sibiu.
  Vezi ansamblul Panoramic Gardens, Sibiu , str. Viilor , 132 de apartamente finalizate, toate apartamentele locuite cu exceptia a 4 apartamente nevandute .
  Vezi Ansamblul Roses Garden , Selimbar , str Ion Ratiu , aprox. 500 m in spatele mag. Penny Market. 3imobile 63 apartamente finalizate si inca 21 de ap in curs de intabulare. Mai sunt 8 apartamente libere.
  Cartierul Primeverii situat in Selimbar str Tudor Vladimirescu , 12 apartamente finalizate de 3 si 4 camere.
  Si acum cel mai mare ansamblu care este in curs de finalizare. Ansamblul Magnolia Residence , Sibiu Calea Surii Mici , proiect de 1200 de apartamente. Sunt finalizate 48 de apartamente si inca 4 imobile in constructie.

  Ca si o masura de incredere acceptam pentru apartamebtele aflate in constructie un avans de 500-1000 euro, deci fara risc pentru cumparatori.

  ROBERT IORDACHE
  tel. 0745633772

 10. Si eu sunt in cautare de apartamen, m-am apucat de o saptamana. Ce m-a socat de-a dreptul sunt anunturile de genul : vand apartament …. cu predare in decembrie 2013 iar alt anunt cu predare in martie 2014, postate azi, 16.05.2014. HELLO?! Suntem in mai 2014. Cum sa avem incredere sa cumparam ceva de la voi daca nici macar nu sunteti in stare sa scrieti un anunt calumea?! Daca mintiti, macar mintiti cu cap!

 11. Ce parere aveti despre cei de la Terra Park Residence, bloc de 9 etaje si penthouse? Par interesante la 62 mp si aprox 33 000 Euro???

  1. Maine as alege Terra Park doar pentru ferestrele alea foarte mari. Problema cea mare este ca dormitoarele ce le-am vazut acolo sunt foarte mici si nu exista pic de spatiu de depozitare. Nu stiu zau unde mi-as putea pune haine in apartamentele alea…ca sa nu ma mai gandesc la alte lucruri ce le strangi prin casa.
   Altfel… drumul neasfaltat si alte probleme sa spui ca se pot rezolva pe viitor.

 12. Multumesc in primul rand pentru raspuns.
  Mie mi se par ok dormitoarele, tinand cont ca la majoritatea apartamentelor cu 2 camere au cam aceleasi dimensiuni, iar un dulap mare se poate face si pe hol.
  Problema este diferenta de intimitate intre un bloc cu 5 etaje, cu 4 familii pe sacara si un bloc cu 9-10 etaje cu 9 familii pe scara, asemenea celor de la Terra Park. In schimb, imi plac geamurile mari, suprafata mai mare a apartamentului la acelasi pret aproximativ cu cele de la Kaufland Residence , tinand cont ca se predau la alb, iar daca doresti sa-ti mai construiasca vreun zid, acesta e inclus in pret.
  Tinad cont ca in vreo 2 ani doresc sa il vand, ma gandesc si la cererea pietei din momentul respectiv….
  Pareri? voi ce ati achizitiona in momentul de fata?

 13. Noi am luat apartament in cel mai inalt bloc din sibiu dar nu prin intermediari. Direct de la dezvoltator..
  Am umblat vreo 3 saptamani cu proprietarul (Nemulescu) special sa ma conving ca e serioasa treaba (faceam vizite pe santier, mergeam la firma lui sa vad acte, am vorbit cu muncitorii.. Ce sa mai .. La ce speculatii faceau unii..si la ce am citit prin presa… am facut investigatii ca doar nu arunc banii agonisiti o viata .. )
  si uite ca avem casa.. La etajul 8 cu privirea spre munte…
  Numai bine tuturor!

  1. @RICHARD.AI PUTEA SA NE DAI O ADRESA DE MAIL A DOMNULUI NEMULESCU?MERCI!!!

  2. Ați făcut alegerea cea mai buna, înseamnă ca suntem vecini. Un bloc superb în cea mai buna zona.

  1. ne poti spune exact ce ai patit? nu de alta dar sa nu ne ardem si noi

  2. Si noi am patit-o cu Scutea. Constructia este de o calitate execrabila. Este cel mai mare mincinos si mafiot din Sibiu, orice scoate pe gura e minciuna si din pacate este foarte convingator. Grija mare cu el, mai bine nu cumparati!

 14. Proiect imobiliar nou , zona Ciresica, langa Benzinarie direct la asfalt . Preturi corecte de 33100 euro pentru un apartament de 2 camere 47 mp util + balcon si la 44500 euro pt un apartament de 3 camere , 64 mp utili + balcon.
  Predare in august 2015. Rezervarea se poate face cu doar 100o euro, se accepta si prima casa, pretul ramane neschimbat.
  Robert , tel: 0745633772

 15. Buna.
  suntem fripti cu cei de la Terra park .. cei mai neseriosi si mai magari dezvoltatori 6 luni ne au mintit incontinuu As putea sa va scriu un roman … dar o sa fiu scurta..Am facut un precontract in august2014 promitindu-ne ca in octombrie e gata Minciuni gogonatee…din doua in doua sap alte si alte minciuni .. nu puteam chema evaluatorul ca nici macar sapa nu era turnata in noiembrie .. La inceputul lui dec am reusit sa depunem actele la banca cu prima casa .. si acum surpriza cea mare cind am mers inainte de craciun sa vedem ce se intimpla …era patinuar si pereti plini de apa … acum avem fondurile in mana si nu avem ap … Domnul dezvoltator si acum incearca sa ne spuna ca problema e razolvata .bla bla bla …. ce sa mai credem oameni buni ???? Voi a-ti investi in asa apartament ? daca stiti si alte bloguri as vrea sa scriu povestea mea peste tot sa afle toata lumea cit suntem de inselati pe bani nostri

  1. Buna Maria,

   Vreau sa iti cer mai multe detalii dava se poate cu Terra Park, eu si sotul meu vroiam sa dam zilele astea contul pt achizitionarea unui apartament acolo. Putem vb in privat sau sa dezvolti de ce ti se par/ti s-au parut neseriosi.

   Multumesc mult!

 16. Seriosi ca cei din Avantgarden nu cred ca se gasesc altundeva.
  Nu degeaba au vindut 2000 apartamente.
  Am vazut ca au inceput constructia celui de-al treilea bloc linga Dedeman.
  206 apartamente vindute,usor-usor capata contur acest cartier.

  1. Recomand Ansamblul Rezidential Mihai-Viteazu blocul de 17 etaje

 17. Buna!! Cei de la Terra Park cei mai mari neseriosi…desi cred ca e putin spus, am dat avansul undeva in luna ianuarie 2015, cu promisiunea( chiar si in scris) ca in luna martie blocul o sa fie gata! Cu chiu cu vai, am reusit sa ne mutam in luna aprilie, desi blocul nu este gata nici acum, iar astazi am constatat cu stupoare ca peretele din living a crapat, iar cei care se ocupa de constructie imi spun cu o nonsalata ca nu e treaba lor, dar sunt hotarata sa merg la OPC!!! In unul din dormitoare imi ploua efectiv pe perete , se scurgea apa, bine acum au remediat problema, dar eu nici acum nu am acel dormitor terminat, pentru ca nu s.a uscat!! Asa ca oameni buni, toti care cititi asta, fugiti de Terra Park cat puteti!!!!!!!

 18. Buna tuturor. Dupa ce am citit cam toate comentariile din 2013 pana acum imi dau seama din ce in ce mai mult ca daca nu faci un lucru cu mana ta sau cu atenta supraveghere de specialitate nu ai sansa sa te bucuri de el pe termen lung. Asta consider ca e una din pricipalele probleme in achizitionarea unei case (ap, sa te bucuri de ea si sa fie ok „in the long run” pt ca sa fim seriosi o platesti 30 de ani (in cazul nostru) chiar daca peste 10 ani deja constati cu stupoate ca trebuie sa mai bagi jumate din cat ai investit ca sa o faci iar locuibila. Eu si viitoatea mea sotie vrem anul viitor sa achizitionam o locuinta in Sibiu. Noi nu suntem nici unul de aici, dar aici vom profesa cel putin urmatorii 5-10ani. Am vazut (virtual) zeci, daca nu chiar sute de apartamente, multe dintre ele pliindu-se bine pe cerintele noastre sa spatiu, lumina, zona. Cele mai OK erau pana sa citesc aici, cele de la terra park – penthouse-urile. Intelegacum ca ar fi o proasta alegere. Cele de la Avantgarden sunt foarte mici si destul de scumpute. Cele din turnisor prea departe (noi lucrand amandoi in zona garii)si nu sunt autobuze de la cartierele noi construite. Mai raman unele blocuri duplexuri din Selimbar sau daca se va mai construi ceva in spatele garii. Am vazut acolo un bloc pe strada Moara de scoarta dar nu stiu nimic depsre el. Daca e cineva cu mai multe informatii ar fi de mare ajutor. Daca aveti mai multe informatii despre locuinte in orasul Sibiu – chiar si imprejurili +5km (spre Medias) sunt foarte interesat daca se accepta programul prima casa. Va doresc o zi buna.

  1. Din cate am auzit, au avut o perioada cu procese in care au si stopat constructia. Acum am vazut ca au ridicat-o in intregime deci nu stiu daca s-au rezolvat sau nu…

  2. Locuiesc în bloc, dar nu am văzut nicăieri infiltrat de apa…eu cred ca vorbești în necunostinta de cauza. Materialele ce s-au folosit la blocul acesta nu le are alt bloc din Sibiu sau din tara…betonul folosit B 500 se folosește de regula la baraje/hidrocentrale. Acest bloc la cum a fost structurat are cea mai buna rezistenta din tara, nu știu Cum ar reacționa celelalte blocuri din zona în fata unei calamităţi. …probabil se vor scufunda!

  3. Și eu sunt locatar, dar sincer o spun în vocea tuturor locatarilor din bloc care nu îndrăznesc sa va supere, știind de problemele ce le aveți cu depresii le. Noi ne-am saturat de d-ta cu scandalurile d-tale și problemele închipuite. ..acum mai nou te consideri și administrator al blocului! Te rugam vindeți apartamentul și lasa-ne sa locuim în liniște ca ne-am saturat pana peste cap de dumneata. Tu ești din tot blocul Gica contra la toate. Parcă ai fi un parlamentar specific în tara asta de romani…așa e la romani, la romani n-ai nevoie de paza la oala…Cum scoate unul capul sa facă ceva măreț, toți pe el ca e INVIDIE MARE ȘI MAI ALES RĂUTATE. MAI SCUTESTE-NE CA SUNTEM SĂTUI. .ȘTIM CU TOȚII CA TE DERANJEAZĂ SAORMERIA DIN FATA ȘI CAUȚI MOTIVE PUERILE CU ALTE LUCRURI. LASA-Ne omule în pace și în liniște.

  4. Bai Opris ,tu nu esti sanatos la cap si esti un gunoi care paraziteaza zona ,ce dracu ai facut nataraule cu ordinea si curatenia ??? Ai gonit cele 2 fete care aveau intentii bune in administrarea blocului . Cand te uiti in oglinda si-ti vezi fata hidoasa de purcel nespalat si sloios, sa te gandesti ca stim cate parale faci ,iar daca ai orgolii si ambitii cu „tiganu ,”nu amesteca linistea noastra in tigania voastra . Vorbeste gura fara tine si macar daca ai fi barbat ,dar din cate ai demostrat nici in categoria muierilor barfitoare nu te poti incadra ,tantalaule .

 19. As dori sa stiu daca cineva are detalii despre Millenium Residence. As dori sa stiu cat de sigur e sa cumperi un apartament in acest bloc care se construieste exact langa Dedeman

 20. Imi poate da si mie cineva referinte despre Millenium Residence ? Am gasit in acest ansamblu apartamente de 51 mp cu 26000 euro, mi se pare un pret foarte convenabil, dar am unele retineri avand in vedere experientele unor locatari ai blocurilor nou-construite. Va multumesc!

 21. Prima etapa este finalizata in Magnolia Residence, imobilele de 3 etaje sunt finalizate si vandute complet.
  Am inceput etapa a 2-a cu constructia a trei imobile de 4 etaje, dotate cu lift. Predarea primelor apartamente finalizate la cheie, intabulate si cu garantia oferita de constructor in aprilie 2016.
  Avem de acum si garsoniere, cu preturi de 20500 euro finisat complet la parter si etaj 4 , iar etajele intermediare la pret de 21500 euro.
  Detalii : 0745633772

 22. Ce parere aveti despre blocurile noi din Strand 2 construite intre 2006 si 2010? Sunt cateva cu 3 etaje. Multumesc

 23. ÎN ANSAMBLUL REZIDENȚIAL MIHAI VITEAZU SUNT INFILTRATII DE APĂ LA SUBSOL, BLOCUL ARE O STATIE HIDROFOR SPECIFICĂ IRIGATIILOR DIN BĂRĂGAN DE 20 BARI CARE TE TREZESTE NOAPTEA SI DIN MORTI. APOI INTREBATII-I CE SIMT PE CEi CE AU APARTAMENT PE PARTEA CU ORASUL SI LE-A CONSTRUIT ACUM PRIVANDU-I DE LUMINA SI DE SOARE,INTREBATI-I PE CEI EXCROCATI DE TIGANUL GHITA SOTE SI NOTARUL RAZVAN MARGINEAN SI DACA CUMPARATI AICI ATI PUTEA SIMTI LA FEL.SUNT UN LOCALNIC EXCROCAT!

  1. POTI SA DAI MAI MULTE DETALII ? DESPRE CE FIRMA ESTE VORBA ? E CUMVA CONCONFORT ? DACA POTI TE ROG MAI MULTE DETALII DESPRE ACESTE BLOCURI ? SI CARE ESTE ZONA MAI EXACT. EU CHIAR VROIAM ZILELE ASTEA SA DAU UN AVANS PT UN APARTAMENT CE SA FACE IN SPATE LA KAUFLAND ! AVETI CEVA INFORMATII DESPRE ACEST DEZVOLTATOR ? CUM CONSTRUIESTE ? MI-AR FI DE MARE AJUTOR . PE HARTIE TOATE ARATA FOARTE BINE DAR REALITATEA …. MULTUMESC

  2. Și eu locuiesc în el și ce zici dumneata sunt povesti, pe tine altceva te deranjează. .numai dumneata inventezi asta. Ne-Am saturat de tine în numele tuturor locatarilor ce nu vorbesc de frica sa nu reactionezi violent știind de ce probleme suferi..

  3. Și eu sunt locatar, dar sincer o spun în vocea tuturor locatarilor din bloc care nu îndrăznesc sa va supere, știind de problemele ce le aveți cu depresii le. Noi ne-am saturat de d-ta cu scandalurile d-tale și problemele închipuite. ..acum mai nou te consideri și administrator al blocului! Te rugam vindeți apartamentul și lasa-ne sa locuim în liniște ca ne-am saturat pana peste cap de dumneata. Tu ești din tot blocul Gica contra la toate. Parcă ai fi un parlamentar specific în tara asta de romani…așa e la romani, la romani n-ai nevoie de paza la oala…Cum scoate unul capul sa facă ceva măreț, toți pe el ca e INVIDIE MARE ȘI MAI ALES RĂUTATE. MAI SCUTESTE-NE CA SUNTEM SĂTUI. .ȘTIM CU TOȚII CA TE DERANJEAZĂ SAORMERIA DIN FATA ȘI CAUȚI MOTIVE PUERILE CU ALTE LUCRURI. LASA-Ne omule în pace și în liniște.

 24. IN PRIMUL RAND ,CAND DORESC SA CUNOSC ADEVARUL MA DEPLASEZ LA FATA LOCULUI SI VAD CUM STA TREABA ,SAU INTREB PERSOANE AUTORIZATE INCAT SA NU FIU VICTIMA MANIPULARILOR POSTATE DE ,GURA CASCA ,INVIDIOSI CARE NU AU REUSIT NIMIC IN VIATA ,SAU CONCURENTA ,,,,,ETC ! Toate constructiile sunt cu documentatia in regula ,aspect stabilit de organele abilitate ,ca una este mai inalta sau mai mica a fost alegerea dezvoltatorului pentru care a primit si autorizatia de constructie . Cumparatorul are in acest fel o paleta mai larga pentru as alege ceace ii place si inca la preturi destul de mici in comparatie cu alte orase . Referitor la credibilitatea unui apartament , fiecare alege ce doreste ,, apartamente intabulate unde riscul este zero ,sau apartamente in faza de constructie unde credibilitatea / riscul poate fi dat de istoricul dezvoltatorului ,unde este cazul . CUMPARATI APARTAMENTE INTABULATE SI ALEGETI NOTARUL CARE CONSIDERATI CA VA ASIGURA SIGURANTA MAXIMA SI IN ACEST FEL O SA FITI LINISTITI ,dar fiecare este stapan pe banii si deciziile lui .Am remarcat ca sunteti foarte usor manipulati de persoane nesincere ,iar apetitul nostru ca Romani inclina spre conflict ,din pacate ! Imi doresc sa traiesc intr-o normalitate la nivel national ,iar ranchiuna ,minciuna ,mizeria ce ne inconjoara sa fie la trecut . Mult succes !

 25. Ansamblul rezidențial mihai viteazu cu infiltrații de apă la fundatie si cu cele două blocuri din fata puse peste magistrală de gaz va fi al doilea”colectiv”.D-zeu sa-i ierte pe cei ce cumpara acolo!!!

  1. Și eu sunt locatar, dar sincer o spun în vocea tuturor locatarilor din bloc care nu îndrăznesc sa va supere, știind de problemele ce le aveți cu depresii le. Noi ne-am saturat de d-ta cu scandalurile d-tale și problemele închipuite. ..acum mai nou te consideri și administrator al blocului! Te rugam vindeți apartamentul și lasa-ne sa locuim în liniște ca ne-am saturat pana peste cap de dumneata. Tu ești din tot blocul Gica contra la toate. Parcă ai fi un parlamentar specific în tara asta de romani…așa e la romani, la romani n-ai nevoie de paza la oala…Cum scoate unul capul sa facă ceva măreț, toți pe el ca e INVIDIE MARE ȘI MAI ALES RĂUTATE. MAI SCUTESTE-NE CA SUNTEM SĂTUI. .ȘTIM CU TOȚII CA TE DERANJEAZĂ SAORMERIA DIN FATA ȘI CAUȚI MOTIVE PUERILE CU ALTE LUCRURI. LASA-Ne omule în pace și în liniște.

 26. Ansamblul rezidențial mihai viteazu cuu cele două blocuri din fata puse peste magistrală de gaz va fi al doilea”colectiv”.D-zeu sa-i ierte pe cei ce cumpara acolo!!!

 27. in decembrie se implineste 1 an de cand s-a sinucis un barbat acolo. Avea 46 ani. Lucra pt Nemulescu and Co. Nemulescu e mana in mana cu multi escroci care au contribuit la ridicarea cacatului ala de bloc. Prost facut, cu materiale ieftine. Balustrada de la balcoane are 8 cm latime. Te doare mintea . E facut doar de fatada. La primul cutremur pica. A fost initial un bloc cu 4 etaje. Nu cumparati acolo e cea mai mare prostie.

  1. Bai fabulă…mortul ăla nu avea nici o treaba cu blocul. A găsit și el pur și simplu o clădire înaltă sa-și scurme zilele , putea sa fie oricare altul din Sibiu. Nu era angajat în blocul respectiv. Era intelectual și lucra în cu totul alt domeniu fata de construcții. .DIN CÂTE ȘTIU ERA FOARTE DEPRIMAT CA L-A LĂSAT NEVASTA PENTRU ALTUL…AȘA CUM E CLAUDIU OPRIS..POATE avem noroc și noi sa mai scăpăm de un comunist mincinos și Hot. Din câte știu și nevestei lui îi cam place gulerata altora….??

  2. Opris Claudiu și colega’ Sima Ovidiu , alias președinti ai asociației de locatari, vazuti în subteran, cautand fisuri….tot caută și nu găsesc luminița de la capătul tunelului. ..întrebați. …
   – ce tot faceți acolo oameni buni, de către un alt locatar?!
   – căutăm fisuri, da de găsim ceva sa nu cădem de prosti, vecine!
   Dar ei erau amândoi cu pantalonii în vine, într-adevăr după fisuri. Când unul, când altul. ..????

 28. Blocul mortului despre care vorbesti e blocul mafiei tiganesti.2 oameni au fost batuti in fata blocului pt ca au încercat să spună ce-i acolo!printre altele stiati ca scările de incendiu duc de la 16 la 1?de la 1 va aruncati,oricum va aruncă tiganii si fara incendiu daca veniti aici

  1. Ce-I acolo???opris și sima în amor în subteran..Iubire cu năbădăi. .???

  2. Pentru stinta ta mai om prost ce esti ,sinucigasul din dec.2014 era o ruda apropiata a d-nei notar Visea ( Opris Claudiu poti sa te informezi corect despre cazul ce-l speculezi intr-un mod fals) Si a lasat o familie indurerata in urma deciziei pe care a luat-o din cauza unei deceptii peste care nu a putut sa treaca . Nu a lucrat niciodata pe santier ,din contra lucra in Germania si a venit de sarbatori acasa la familie .

 29. În blocul cu 17 etaje din cartierul Mihai Viteazu sunt doua persoane care nu precupetesc nici un efort pentru a il discredita. Cei doi, numitii Opris si Sima stiu un singur lucru: sa inventeze minciuni care mai de care umflate. Cei doi au fost in conducerea Asociatiei de Proprietari pe o perioada scurta de timp. E de stiut faptul ca „s-au inscaunat” la conducere in urma a doua sedinte la care nu au participat nici macar un sfert din locatarii blocului (deoarece nu au binevoit sa ii anunte).Prin neprezentarea acestora, ei s+au ales singuri ca presedinte si vicepresedinte. Trebuie stiut si faptul ca au recurs la amenintari verbale la adresa Presedintei si a Administratorei de atunci, recurgand la intimidare. Astfel, presedinta de atunci si+a dat demisia iar administratorei i s+a luat stampila cu forta. Ceea ce nu se stie este ca, dupa ce si+au investit singuri aceste functii dumnealor au facut tot ce le+a stat in puteri pentru a strica bunul mers al lucrurilor in bloc. Astfel, pe parcursul celor 3 aproximativ 4 luni de „presedintie” nu au facut absolut nimic pentru locatari. Dimpotriva. Au impiedicat plata facturilor, nu au incheiat contracte de mentenanta cu firmele de specialitate gen lift, apa, electrica etc. Mai mult chiar. Au impiedicat+o pe administratora blocului sa isi exercite functia, intervenind cu amenintari verbale pentru a o obliga sa isi dea demisia. Intrucat dansa nu si+a dat demisia, dl Opris , presedinte pe atunci, a angajat pe postul de contabil pe altcineva, fara ca sa aiba hartia de demisie a celei care ocupa deja acel post, respectiv cel de administrator, contabil si casier. O astfel de fapta spune mult despre COMPETENTA domnului Opris. Ca sa nu mai vorbim ca este o ilegalitate, conform legilor, constituindu+se in infractiune penala. E inadmisibil ca cineva sa angajeze pe un post deja ocupat o alta persoana. Dar lucrurile nu s+au oprit aici. In continuare dumnealui a urmarit in mod constant o tactica de denigrare si defaimare intentionata la adresa blocului, a investitorilor si, bineanteles a locatarilor lui.
  Cei doi mentionati mai sus AU CREAT TOATE PROBLEMELE DIN BLOC. LE-AU CREAT INTENTIONAT SI CU REAVOINTA iar apoi au inceput sa il discrediteze in fata oamenilor care nu stiau situatia reala. REALITATEA ESTE UNA SINGURA: CAND CEI INCOMPETENTI SE AFLA IN FUNCTII DE CONDUCERE SI DACA AU SI INTERESE PERSONALE, ATUNCI NIMIC NU MAI FUNCTIONEAZ

  A CUM TREBUIE.
  Din fericire, cei doi nu mai sunt in functii ca urmare a schimbarii conducerii Asociatiei iar „problemele” care au fost – cele de administratie- au fost remediate.
  Orice altceva a fost vehiculat despre acest bloc au fost minciuni total nefondate prin care cei doi urmareau un interes personal, respectiv obtinerea unor avantaje de la investitori, prin santaj.
  Celor care sunt interesati de acest bloc le spunem ca pot avea incredere, este un bloc bun in care, din fericire, locuiesc in majoritate oameni cinstiti si onesti.
  Nu credeti toate defaimarile la adresa acestui bloc! De ce ? Simplu! Cititi toate comentariile de pe acest forum si veti vedea ca EXISTA O SINGURA PERSOANA CARE IL DEFAIMEAZA!
  NU TOTI SUNT PROSTI SI POT FI DUSI CU VORBE MINCINOASE, DOMNULE OPRIS!

 30. Cei de la Wolf Imobiliare (wolfimobiliare.ro) au inceput constructia anul trecut si deja unul dintre blocuri e gata. II recomand cu draga inima. Am luat de la ei un apartament pentru fiul meu si in doua luni se va muta in el.
  E drept ca l-am luat la gri, dar am preferat asta pentru ca i-am facut noi ce finisaje si imbunatatiri am dorit.
  De acum vom vedea ce va mai fi, dar momentan totul este mai mult decat ok.

 31. Despre TERRA PARK este jalnic, construit ansamblul de locuinte, din 3 blocuri construite toate au probleme de la iluminat pe scara, lift, utilitati + asociatia de locatari. Constructorul este un om care profita de niste oameni care si-au facut imprumuturi si acum nu le mai raspunde la telefon sa indrepte si sa repare stricaciunile.

 32. Suntem Nemulescu si Schotte Țiganul si comentăm la adresa lui Sima,Opris si alții pt ca ei au plecat din blocul nostru cufundat în apă 70cm la fundație,cu crăpături adânci în plăci și stâlpii de susținere,cu 2 lifturi la 252 apartamente,lifturi care au perete comun cu apartamentele si sunt neizolate fonic si termic astfel că din cauza condensului curge apa pe perete,nu mai vb de gălăgia ce o fac,c u un hidrofor industrial montat în incinta blocului care prin vibrațiile ce le produce(dar și ajutat de proastă structura de rezistenta)produce fisurile de care vorbeam ,cu casa scării de incendiu care duce numai până la etajul 1,acolo va așteaptă o ușă de 80 cm lățime (nu uitati,252apartamente).Nu cumpărați acolo până nu verificați aceste aspecte iar dacă vi le asumați,BAFTA!!!!

 33. Băi da ce talent de povestitori au „investitorii”de la blocul fantoma de lângă lidl!!!! Cum mai lauda ei construcția lor fără avize si autorizații în care cei care au cumpărat riscă nu numai să se scufunde in apa ce a invadat subsolul(si nu e din laterale ca să se poată face drenaj,a răzbătut prin fundație prin b500-le pe care-l li lauda acești indivizi cercetați penal)dar risca inclusiv să-și piardă apartamentele in instanță și să recupereze de la statul român sau primăria Selimbar când o face Plopu pere.Acuma voi cei care cumpărați puteți așa de curioși să cercetați aspectele semnalate sau să credeți pe indivizii care se intitulează locatari dar în realitate sunt beneficiarii acestui proiect fantomă.B afta si unora si altora dar sunt sigur că un om cu scaun la cap nu mai poate cădea în această capcană pt ca deja orașul cam știe tot despre acel „proiect”.

 34. Am si eu o intrebare pot sa gasesc undeva o garsoniera sau un apartament cu 2 cam la un pret decent dar sa platesc ratele direct la constructor?multumesc anticipat !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.