De ce nu mai accept prieteni pe Facebook


Am aproape 2200 de „prieteni” pe Facebook. Evident ca dintre ei cunosc doar vreo 200. Poate.

De cateva luni am inceput sa accept foarte greu noile cereri de prietenie. Daca in urma cu juma’ de an nici nu ma uitam la cei pe care ii acceptam ca prieteni, acum le verific pana si numarul de la pantof. De trimis cereri de prietenie nu mai trimit decat celor cu care pot avea o oarecare legatura pe viitor (in special profesionala) iar conturile de firme nici nu le mai bag in seama. Este o practica mult prea raspandita acum de a-ti face profil de Facebook pentru firma si a strange 5000 de prieteni intr-o singura luna. Faceti-va pagina, dragilor, si convingeti-ma sa va dau like. Asa e normal, pentru aia exista paginile cu fani.

La fel de daunatoare ca profilurile de firme de pe Facebook sunt si tipele lipsite de atentia privirilor masculine in viata reala. Doar ieri mi-a trimis cerere de prieteni un model suplu si atractiv care avea la poza de profil o fotografie super sexy. Insa atunci cand am intrat la pozele in care era tag-uita (de prin cluburi sau de la plimbarile din oras) am descoperit o obeza odioaso-manelistica.

De ce nu mai accept prieteni pe Facebook

Si totusi, de ce nu mai accept prieteni pe Facebook? Pentru ca eu am nevoie de oameni care sa interactioneze cu mine, cu care pot vorbi, de la care pot afla diverse lucruri atunci cand am nevoie si care sa ma ajute la concursurile cu likeuri.
Pentru ca Facebook permite maxim 5000 de prieteni (aici incluzand si paginile carora le-am dat like) si nu vreau sa ma trezesc cu numarul maxim de prieteni dar cu niciun om care ma citeste si cu care pot interactiona.
Pentru ca eu vreau amici adevarati nu cunostinte indepartate pe care nu le-am vazut niciodata si cu care nu voi avea in viata mea vreo legatura.

Pentru ca prefer calitatea in pofida cantitatii.


5 comentarii la „De ce nu mai accept prieteni pe Facebook”

  1. Simplu, scurt, la obiect si adevar graiesti! Super faza cu gagica aia „odioaso-manelistica”:) Totusi ai ajuns la 2000 friends!!! Ai de selectat ceva din ei pana ramai la macar cunoscuti.

    P.S. Don’t worry, I wont send you a friend request:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.