Escrocii din telefon


Bună ziua, mă numesc Popa Andrei şi vă sunt din partea Romtelecom. Vorbesc cu titlularul abonamentului numărului de telefon 0269xxx? Mă auziţi, sunteţi cu mine? Numărul dvs. de telefon a intrat într-o tragere la sorţi unde au fost extrase trei numere câştigătoare. Mă urmăriţi? Sunteţi fericitul câştigător a 20.000 de euro. Doar trei câştigători au fost aleşi. Mă urmăriţi?

Tipul ăsta a încercat să-mi fure 2700 de lei ce urma să-i depun într-unul din cele 3 conturi deschise la BRD, special pentru mine şi ceilalţi câştigători. Sper ca Romtelecom şi Poliţia să facă ceva în sensul ăsta pentru că, coincidenţă, aseară mi-au semnalat angajaţi BRD că la o singură casierie, la o singura filială BRD, într-o singură zi, au fost trei persoane ce au depus cei 2700 lei în contul hoţilor.

Nu a mai fost nimic de făcut atunci când oamenii şi-au dat seama că au fost furaţi. Banii au fost imediat retraşi de escroci.


10 comentarii la „Escrocii din telefon”

  1. Uaiiiii, dar sincer chiar asa au pus botu’? Hmmm, nasol, ce sa zic io-s „fata care l-a luat pe nu in brate” asa ca la faza asta n-as fi pus botu’ si nu alergam asa repede la BRD…not good oricum.

  2. Ai sa razi, dar si pentru Orange aceeasi poveste, nu doar Romtelecom. Culmea, au gasit-o pe bunica-mea, noroc ca am fost pe faza.

  3. CARAZA DAN CONSTANTIN SI LEHADUS GHEORGHITA DIN BACAU SUNT DOI ESCROCI. SUB UMBRELA UNOR FIRME SC CARAZACONSTRUCT DIN GALATI , SC MEGA BLOC DIN SATU NOU MEDGIDIA SC GELAR SRL BACAU ,SC AUTOTRANS SERVICE , PUN LA CALE PLANURI MARSAVE DE INSELACIUNE,NU ESTE EXCLUS SA APARA CA TITULARI SI IN ALTE FIRME, INFIINTATE RECENT ,SAU MAI VECHI SURPRINZATOR ESTE CA ESCROCHERIA ESTE O INDELETNICIRE DE BAZA IN FAMILIA CARAZA DEOARECE ,”DACA INDRAZNESTI „SA PORTI UN DIALOG CU TATAL UNUIA DINTRE ESCROCI,RESPECTIV CARAZA TEOFIL ,DESPRE ESCROCHERIILE FIULUI ,ACESTA ADOPTA UN LIMBAJ IRONIC ;CE INTELEM DE AICI ?,CA ACEST CARAZA TEOFIL NU ESTE STRAIN DE INSELATORIILE LUI CARAZA DAN CONSTANTIN ,FIUL SAU DE 22 DE ANI,SI NU M-AR MIRA SA FIE SI EL BENEFICIARUL ACESTOR FRAUDE. LEHADUS GHEORGHITA 38 DE ANI , ZIS GEO…. STR INFRATIRII 58 BACAU ,ESTE ATAT DE MARSAV INCAT SI-A ESCROCAT PANA SI PRIETENII APROPIATI CU SUME IMPORTANTE DE BANI ,SUSTINUT SI ACESTA INDEAPROAPE DE SOTIA LUI CADRU DIDACTIC IN BACAU ,LEHADUS MIOARA . NU AVETI INCREDERE IN EI SUNT SARLATANI
    ATENTIE MAXIMA SI LA ACOLITII LOR DIACONESU NICOLAE SI DIACONESCU MARINEL DIN MIRCEA VODA CONSTANTA !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.