Falsetto à la The Moood

Postat in: 10/10/2011

Hoo, staţi, nu aruncaţi cu pietre, falsetto e o chestie, un fel de a cânta cumva cu o voce ciudată, sunetele nu-ţi ies din piept ci din cap de undeva. Habar n-am să vă explic dar cert e că atunci când l-am auzit prima oară pe Marius am rămas puţin stană de piatră. Stăteam, îl ascultam, mă minunam şi nu-mi venea să-mi cred urechilor.

Citind comentariile de pe Youtube la videorile băieţilor ăştia, am respirat oarecum uşurat văzând că nu am fost singurul care nu ştia că sunt români din România în spatele melodiilor The Moood (cu trei „o”). Ce mai, mi-au plăcut la nebunie din prima secundă când i-am auzit, mai ales că au şi ceva influenţe punk.

Iar joi, în 13, după 21:30, voi fi primul în faţa scenei de la Music Pub Sibiu, cu berea în mână, făcându-mă de cacao. Voi falsa la greu dar mi se rupe, voi cânta odată cu ei, orice aţi zice.


One Response to “Falsetto à la The Moood”

  1. În trend… | Răspunde

    […] aşa cum ziceam şi mai sus, probabil e un trend ce a ajuns acum şi pe la noi. Chiar şi în concertul de aseară, Marius de la The Moood a cântat cel puţin 20% din timp cu spatele la public de i se vedea […]

Nu-ti fie frica! Comenteaza: