Frumoasa din pădurea adormită [concurs]


Nu mă aşteptam să vrea atâta lume să meargă la balet, sincer vă spun. Pentru că am văzut că sunt doritori, vă ofer încă 5 invitaţii duble la premiera spectacolului de balet clasic “Frumoasa din pădurea adormită” de miercuri, 21 noiembrie 2012 de la Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu (ora 19:00).

Un scurt review al spectacolului de săptămâna trecuta (Don Quijote) puteţi citi la Alexandra.

Dacă vrei să primeşti una dintre cele 5 invitaţii de două persoane, lasă un comentariu la acest articol. Cu o zi înainte de spectacol realizez o extragere la sorţi, verificaţi-vă mailurile să vedeţi dacă sunteţi printre norocoşi.

„Frumoasa din pădurea adormită” este un spectacol de balet clasic în trei acte, de P.I. Ceaikovski, libretul este scris de I. Vsevolojski, după povestea lui Charles Perrault iar coregrafia originală este semnată de Marius Petipa. Adaptarea coregrafică a spectacolului pus în scenă la Sibiu este semnată de coregraful rus Andrei Litvinov, regia de Ovidiu Dragoman iar costumele și scenografia de Anastasia Spătaru și Ecaterina Mihalache.

Spectacolul îi aduce în fața sibienilor, în calitate de prim soliști, pe dansatorii Cristina Terentiev și Alexei Terentiev din Republica Moldova – prim balerini ai Teatrului Național de Operă și Balet din Republica Moldova.

Baftă!

[UPDATE] Concursul s-a încheiat. Random.org a ales câştigătorii care sunt de fapt mai mult câştigătoare: Laura Petrescu, Elena, Mihaela Luminita, Anca Letu, Ovidiu-Codruț dar pentru că Anca mi-a scris dinainte de extragere că nu va mai fi în Sibiu mâine, am ales pe altcineva care să-i ia locul… pe Ani. Felicitări şi verificaţi-vă mailurile sau mesajele de pe Facebook.


34 de comentarii la „Frumoasa din pădurea adormită [concurs]”

  1. superb , asa vrea sa merga ca sa-i pot face o surpriza sotiei care este insarcinata 🙂

  2. Eu citesc blogul pentru ca-mi place.Mi se pare interesant si divers.Daca tot e concurs de ce sa nu particip?Am o nepoata in Sibiu si ar fi o mare surpriza sa le pot oferi un asemenea bilet.Numai bine !

  3. Foarte frumos din partea voastra sa acordati aceste invitatii…in felul acesta mai afla si lumea ca la Sibiu este o trupa de balet care merita sa fie vazuta si aplaudata.

  4. super sper sa castig si eu un bilet pentru ca sunt foarte pasionata de balet si as vrea sa ii arat iubitului meu cat de frumos este acest fenomen numit balet

  5. Salut,
    pt ca sunt deja pt a doua oara pe blogul tau, 🙂 voi lasa si un comment: mi-ar placea sa merg la acel balet, si sper sa ma numar printre norocosii castigatori, heheh 🙂

  6. Concursul s-a încheiat. Am făcut update articolului cu numele câştigătorilor. Felicitări!
    Îmi place că sunt multi doritori asa ca asteptati-va sa va trimit si la urmatoarele spectacole din 6 si 12 decembrie 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.