Mărţişoare online: ţi le livrez personal, gratuit!


Drajele mele cititoare, mi-am dorit să vă fac o surpriză anul ăsta de mărţişor şi am ajuns până la urmă să fac un bine bărbaţilor. Căutând o soluţie cum să fac să nu-mi pun bărbaţii în cap pentru că la ei nu mă gândesc în perioada asta chinuitoare, iată că am găsit soluţia salvatoare: eu, chiar eu, Tudor de la CeMerita.ro, voi face pe curierul de mărţişoare pentru cele mai frumoase fete şi în ajutorul bărbaţilor lejeri ocupaţi.

Am încărcat Shop-ul cu sute de mărţişoare (vezi aici ditamai oferta) pentru a fi mai uşor pentru toată lumea. Se pot comanda oricâte mărţişoare de acolo, de orice fel, din cold porcelain, din ceramică sau sârmă argintată, pictate manual sau cu pietre semipreţioase, personalizate ori ba. Sunt 12 modele cu preţuri între 3 lei şi 25 de lei, în funcţie de bugetul fiecăruia şi pentru tot felul de femei – mai drage sau mai colege 🙂

banner

Comanda se face super-simplu, alegând numărul de mărţişoare dorite şi completând adresa de livrare înainte de a trimite comanda. Aşa cum am spus, livrarea o s-o fac gratuit, oriunde în oraşul Sibiu, într-una dintre zilele de, joi, 27 feb. (între orele 18:00-20:00) sau vineri, 28 feb. (între orele 9:00-11:00). Pentru a alege când să îţi aduc mărţişoarele, spune la “Menţiuni comandă” dacă ziua norocoasă va fi joi seară sau vineri dimineaţă.

Şi pentru cei foooarte ocupaţi sau, pur şi simplu, departe de Sibiu, mă ofer să dau mărţişoarele direct viitoarelor posesoare. Îmi daţi numele lor, adresa şi de restul mă ocup eu. Pot ataşa şi o felicitare cu un mesaj (scris de mine dar oferit din partea ta).

Fericiţi-vă prietenele, colegele, şefele, mamele, surorile… ah, şi soţiile, desigur! 😀

Puteţi comanda mărţişoare din Shop-ul CeMerita.ro (http://cemerita.ro/shop) sau apăsând pe butonul de sus, din meniu. De livrare mă ocup eu.

banner4


6 comentarii la „Mărţişoare online: ţi le livrez personal, gratuit!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.