Mâine biciclim!


Mâine, vineri 25 septembrie, biciclim încă o dată în masă… Masa Critică.
Cine are chef de o plimbare faină cu bicicletele, împreună cu mulţi prieteni şi mai mulţi necunoscuţi, e aşteptat să vină maine în Piaţa Mică din Sibiu, la ora 18:00. Stăm puţin să ne mai cunoştem şi la 18:30 plecăm în plimbare.

Mai mult, ediţia asta a Masei Critice are şi un specific – carnavalul. Deci toţi sunteţi aşteptaţi în costume de carnaval 🙂

Masa Critica este o plimbare in masa cu bicicletele, o sarbatoare a mersului pe bicicleta.
Are loc de obicei in ultima zi de vineri a fiecarei luni, in peste 500 orase de pe glob. Si in Sibiu are loc tot in fiecare ultima vineri din luna, intalnirea avand loc in Pta. Mica la ora 18:00.

Masa Critica nu este condusa de nimeni si nu are nici un mesaj oficial, cu toate ca este in general inteleasa ca un efort de a promova mijloacele alternative de transport (nemotorizate) si un mod de a-i face pe ceilalti participanti la trafic sa fie constienti ca si biciclistii fac parte din trafic. Noi nu blocam traficul, noi facem parte din trafic.

Probabil că traseul de data asta va fi:

Pta Mica – Ghe Lazar – Coposu – Somesului – Scoala de Inot – Parcul Sub Arini (pe pista de biciclete, pentru a o „cuceri” si asta in totalitate pentru ca de obicei e circulata tot de pietoni) – pe sub podul de pe str. Avrig – O. Goga (se iese de pe pista de biciclete) – Bahluiului – Calea Dumbravii – pe langa Cimitir – la dreapta spre Valea Aurie (habar nu am cum ii spune strazii) – V. Aurie –
Calea Poplacii – Avrig – Bd. Victoriei – Saguna – Mitropoliei – Pta. Mica.

Detalii şi discuţii despre Masa Critică: http://groups.yahoo.com/group/masa_critica_SB


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.