Două facturi la gaz. De ce?


Probabil cu toţii am primit două facturi la gaz pe luna decembrie. E ceva absurd. Eu unul nu văd de ce aş plăti gazul de două ori sau prin două facturi. Din păcate nu am văzut mulţi oameni să întrebe de ce acest lucru, de ce plătim două facturi la gaz pe luna decembrie 2008. Toţi cunoscuţii şi rudele au primit două facturi aşa încât trebuie să le plătească ambele.

Am vrut să găsesc răspunsul pe net şi am observat că nu doar sibienilor le sunt umflate facturile la gaz, fără explicaţii.

Reprezentanţii E-on susţin că una dintre facturi reprezintă consumul pe luna decembrie. Cea de-a doua, diferenţa dintre ultima citire de contor pe luna decembrie şi prima citire de contor pe luna ianuarie, efectuată de angajaţii de la E-on. „Măsura a intervenit ca o necesitate pentru a efectua, ca în fiecare an, regularizarea consumului de gaze naturale la 31 decembrie 2008 şi încadrarea într-o altă categorie de consum în baza căreia se va factura consumul de gaze în anul 2009”, a spus Florentina Maghiar, purtător de cuvânt al E-on Gaz Timişoara.

Sursa: Adevărul

Pe mine nu mă mulţumeşte aşa-zisa explicaţie. Pe voi?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.