Oare cu ce greşeşte Google?


Am pierdut update-ul valorii Google încă de prin 2009, atunci când se spunea că a depăşit Microsoft şi Coca-Cola, cu 100 miliarde de dolari. Google a intrat în vocabularul oamenilor, nu cred că mai există cineva care să spună „caută pe net” ci „caută pe Google”. Verbul „to google” a intrat de mult în dicţionarele mai multor ţări. Şi totuşi, nu se poate dezvolta aşa cum ar fi vrut.

Mă gândesc că există multe servicii Google de care habar nu am sau altele pe care le folosesc zilnic dar nu ştiu că sunt sub umbrela lor. Dar ştiu două servicii care au dat rateu: Google+ şi Gmail.


13 comentarii la „Oare cu ce greşeşte Google?”

 1. Rezultatul ala a fost doar consecinta tipului de oameni la care ai ajuns in sondajul respectiv. Foare multi oameni folosesc gmail, dar sunt intr-adevar cei mai educati tech. Si mai e si faptul ca oamenii au mai multe adrese si depinde pe care prefera s-o dea. De ex, eu am si adresa pe yahoo si pe gmail. O folosesc foarte mult pe cea de gmail, dar cand mi se cere din exterior adresa de mail – sondaje, carduri de fidelitate etc. – o dau pe cea de yahoo. Spam may go there, the other one’s clean.

 2. Cu Google+ sunt de acord cu tine, insa Gmail este un serviciu dezvoltat si foarte cunoscut. Yahoo Mail a avut succes datorita messenger-ului. Gmail mi se pare cu mult peste Yahoo Mail.
  O zi faina!

 3. Gmail a dat rateu? Cum, când și de ce? Gmail-ul e mult mai profi decât yahoo mail și e peste ei la toate capitolele.

 4. @ Monica
  haterita! Oi fi atunci eu mai putin educat ca am si gmail si yahoo si folosesc in continuare tot yahoo?
  In orice caz, oricum o fi, diferenta e colosala asa ca nu cred ca putem spune ca de fapt yahoo-ul e tinut ptr spam. Sau…?

 5. De acord cu G+, desi n-am cercetat atent, insa dezacord cu Gmail. Stiu multi f multumiti de Gmail si eu il folosesc impreuna cu aplicatii gen : Analytics, Picasa, Google Docs, Form, Webmaster etc…

 6. @ Ce Merita 🙂 stiu la ce studiu te referi…dar, nu putem sa-l luam drept dovada al rateului gmail-ului, pentru ca nu ai studiat, dpdv statistic, ce/cate alte conturi de e-mail au persoanele semnatare. Caz concret si teribil de personal: am e-mail si pe yahoo si pe gmail. Dar adresa cu care am semnat acea petitie este pe yahoo. De ce nu gmail? Pentru ca pe yahoou’ e adresa mea un pic mai neserioasa, spammata la greu, iar gmailu’ e (cat de cat) clean…si asa vreau sa ramana! Concluzie personale: mi-e drag de google (+, gmail s.a)!

 7. @ Ce Merita I’m not hater!!! Si nu vroiam sa „dau” in oamenii care folosesc Yahoo. Ca esti techie sau nu, nu e o calitate sau un defect, e doar un atribut.

  @ Eliza Great minds think alike? 😉

 8. sa fim seriosi, „oamenii comuni” folosesc Yahoo Mail, deci e o realitate.Gmail, din cate stiu eu, e folosit mai mult doar prin State.

 9. Folosesc Gmail la fel de mult ca Yahoo, la fel folosesc Google+ cat folosesc si Facebook, asa ca nu se poate zice google fail, cel putin pentru moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.