Sibiu, oraşul dictat de nebuni


Sibiu-in-7-zile

Sunt unul dintre nebunii care rezistă an de an să organizeze evenimente în Sibiu. Cu toţii suntem nebuni pentru că visăm. Visăm mult… dar şi muncim până ni se îndeplinesc visele.

Cine ar fi crezut în anul 2000 că Sibiul ăla prăfuit cu case dărăpănate poate deveni un oraş cu care să ne mândrim? Cine şi-ar fi imaginat că, după 2007, oraşul nu cade într-o prăpastie a nepăsării… după miile de evenimente ce au avut loc în timpul Capitalei Culturale? Doar nişte nebuni şi-ar fi putut închipui toate astea, doar nişte nebuni au putut crede că Sibiul poate creşte chiar şi după atenţia din acel an. Şi iată, chiar şi astăzi, aproape de anul 2015, demonstrăm că un oraş poate să trăiască dictat de nebuni. Nebuni vizionari.

Pentru a demonstra că nu exagerez, am făcut un montaj de imagini preluate din Piaţa Mare din Sibiu pe parcursul a doar 6 zile. Şase zile în care puteţi vedea cu ochii voştri desfăşurarea de forţe pentru a organiza 3 evenimente ce au strâns în centrul Sibiului peste 130.000 de oameni.

„E mult?” mă veţi întreba voi… evident că este mult. Dar puţin îmi pasă la momentul ăsta de cifre. Pe mine mă „tulbură” nebunia celor ce fac lucrurile să meargă. Priviţi doar cum, în doar 7 zile, organizatori de evenimente au putut pune în scenă 3 evenimente grandioase. Unul transmis pe MTV, altul transmis pe Eurosport Internaţional şi al treilea în care s-au golit 535 de hectolitri de bere.

Toate astea, într-un orăşel de provincie.


9 comentarii la „Sibiu, oraşul dictat de nebuni”

    1. Adica vrei sa spui ca toti suntem prosti de nu stim ce e de fapt sibiul? Oricum… daca si justitiarul sibian e scris de analfabeti ca tine…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.