Super reclama Vodafone din Sibiu cu vionolista blonda – reclama mincinoasa!


Super reclama Vodafone filmata in Sibiu este mincinoasa! Da, reclama Vodafone pentru care mi-am primit AICI injuraturi destule, reclama Vodafone cu violonista dublura care nu stia cum trebuie tinuta vioara pe umor, reclama cu dublura Miri Ben Ari despre care se pare ca nimeni nu vrea sa vorbeasca oficial. CNA a decis sa opreasca de la difuzare reclama Vodafone cu violonista blonda, filmata la Sibiu. Dar culmea, reclama este difuzata in continuare. Pentru Vodafone nu conteaza ca-si minte clientii.

CNA a decis, in sedinta de marti, sa opreasca de la difuzare un spot publicitar al companiei Vodafone care, spun membrii Consiliului, transmite un mesaj confuz si ilizibil. Decizia CNA are in vedere o reclamatie venita din partea Cosmote, potrivit careia Vodafone lasa impresia ca bonusul suplimentar pe care il promite abonatilor este lunar, desi textul care insoteste mesajul vocal arata contrariul.
Mai precis, Vodafone promite printr-un mesaj vocal un bonus suplimentar de 120 de minute in retea la o reincarcare lunara cu 6 euro, in timp ce mesajul scris afisat pe ecran detaliaza faptul ca cele 120 de minte vor fi acordate in transe lunare, timp de un an.
Prin urmare, membrii Consiliului au considerat ca mesajul este neclar, atat timp cat lasa impresia ca poti primi cele 120 de minute la o reincarcare lunara, iar din mesajul scris reiese ca este vorba de 10 euro pe luna.
„Este evident ca este un spot inselator pentru ca nu-l poti intelege. Noi consideram ca textul este confuz si in plus este ilizibil”, a declarat Rasvan Popescu, presedintele CNA.
„De ce nu spune clar 10 minute pe luna, daca incarci consecutiv 12 luni?”, a adaugat si Radu Teodorel, vicepresedintele CNA.
In concluzie, membrii Consiliului au decis sa opreasca spotul de la difuzare pana la intrarea in legalitate. Aceasta presupune eliminarea confuziei din text si o prezentare lizibila a mesajului scris.
text preluat de pe site-ul: www.urbaniulian.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.