Zilele Vecinătăţii din 2014 până azi


De puţine ori mi s-a întâmplat să accept să organizez în paralel două evenimente, mai ales dacă sunt de anvergură. Asta pentru că ultimele săptămâni de coordonare şi organizare îţi mănâncă la propriu toate zilele şi nopţile. Cine a dus la bun sfârşit cel puţin un proiect, ştie despre ce vorbesc.

Dar anul ăsta am reuşit să lansez în aceeaşi zi două proiecte mari – Zilele Vecinătăţii şi Oraşul Artiştilor. Şi am reuşit. Cu succes!

Nu că nu mi-a fost greu, dar, totuşi, am reuşit să răpesc şi câteva ore libere în cele două zile de weekend. Şi dacă vă uitaţi la pozele de mai jos, veţi înţelege de ce. Anul ăsta au fost implicaţi în organizare şi implementare mai mult de 50 de persoane, majoritatea tineri voluntari.

Dacă în 2014 începeam Zilele Vecinătăţii de unul singur, bezmetic inconştient aruncat în valurile blocării celui mai mare bulevard din Sibiu, după un an deja învăţasem paşii birocratici, în ajutor sărindu-mi câteva braţe de femei şi o mână de voluntari. Anul trecut, însă, am avut inspiraţia de a „crea” un coordonator de voluntari ce, iată, în 2017 a reuşit să ducă în spate mare parte din organizarea festivalului. Mulţumesc, Diana, că îmi eşti alături încă de la începuturile Zilele Vecinătăţii.

Zilele Vecinătăţii 2015
Zilele Vecinătăţii 2016
Zilele Vecinătăţii 2017

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.