Biciclişti, uniţi-vă!


Doar până vineri se mai poate vota proiectul Bicicleta Zilnică pentru a primi finanţarea necesară implementării lui. Aşa cum am mai spus, el se adresează comunităţii aşa că tot ea, comunitatea, trebuie să decidă dacă va fi realizat sau nu.

Până acum am primit sprijinul sibienilor şi a presei locale şi naţionale. Vă mulţumesc tuturor pentru asta. Totuşi, nu ar strica încă câteva voturi pe blogul Raiffaisen Comunităţi –aici– iar săptămâna viitoare vom afla rezultatele. Cu cât mai multe voturi, cu atât mai multe şanse de a primi finanţarea pentru montarea de rasteluri de biciclete în Sibiu.


6 comentarii la „Biciclişti, uniţi-vă!”

 1. Tipic romanesc. Pentru ce ai nevoie de voturi ? Nu inteleg!
  Ahh, e mai bine sa stati in fata PC-ului si sa dati click, decat sa iesiti in strada si sa va cereti drepturile, da posibil ca inloc sa vina 100 de oameni si 50 de jandarmi, o sa apara 1 om si 100 de jandarmi, da , da TIPIC ROMANESC !

 2. hahaha, TARE, cu toate ca ma asteptam la un astfel de raspuns, cu ce ai putea sa „dezvolti”, „ne facem drepturile” online ? TU nu vezi ca nu te baga nimeni in seama ?

  APP. Eu nu am zis sa ma duc sa ma bat cu jandarmii, eu nu ma duc sa cersesc. ASA esti bagat in seama , uita-te la celelalte tari „evoluate” gen : Bulgaria,Franta,America,Italia,Spania,Grecia si multe altele…

  PS2: Ce am spus nu am spus cu rautate !

 3. DE CE ? SIMPLU nivelu de trai foarte scazut, romanii se multumesc cu putin,nu isi apara nimeni drepturile.

  Te bazai pe mine? Eu singur nu pot sa scot pe nimeni din rahat.
  Tipic romanesc asteptati ca altii „sa va scoata din ragat” si voi sa va uitati cum altii se zbat pentru tara lor, pentru binele populatiei.

 4. @ StafidutZ
  e clar. superman has left the building!

  p.s. „tipicul ala romanesc” despre care vorbeai a fost, culmea, bagat in seama si, culmea, am primit finantare pentru proiectul despre care vorbeam mai sus. deci, culmea, eu am hotarat sa fac ceva pentru tara asta nu sa fug cu coada intre picioare si sa strig din fata unui, culmea, calculator „iesiti in strada!”.

  si, culmea, te iau de o ora la misto si tu nu-ti dai seama. culmea, nu? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.