Câţi oameni am cuplat la viaţa mea?

Postat in: 06/01/2012

E foarte fain să ai multe cercuri de amici. Se tot întâmplă ca ele să se intersecteze şi aproape de fiecare dată se lasă cu legăminte sufleteşti. Sunt mult prea mulţi oameni cărora le-am făcut cunoştinţă cine ştie prin ce împrejurare iar acum sunt cuplaţi sau mai rău, căsătoriţi.

Ceau, uite… prietenei mele îi place de tine, nu ai vrea sa faci cunoştinţă cu ea?

M-a întrebat o tipă acum vreo 11 ani. Nu o cunoşteam, nu m-am pus cu prietena ei dar s-a întâmplat să ne petrecem ziua împreună, să ne vedem iar după câteva zile, până a cunoscut un amic cu care ieri s-a căsătorit. Am aflat de pe Facebook 🙁

Tot ieri s-a întâmplat şi o chestie faină. Mult prea faină şi spontană. Am organizat prima cerere în căsătorie pentru nişte oameni pe care prea puţin îi cunoşteam. De fapt, nu-i cunoşteam deloc. Închipuiţi-vă cum stăteam eu ascuns într-un colţ de cameră atunci când a cerut-o, auzind tot felul de hohote de plâns, neştiind dacă luna aia de zile de când erau împreuna era de ajuns pentru o cerere în căsătorie (! cred că am înţeles bine, doar de o lună sunt un cuplu).

Dar totul a ieşit ca la carte. Cu ajutorul celor de la Kleines Cafe (cărora le mulţumesc enorm!) au avut localul doar al lor, petale de la 100 de trandafiri împrăştiate peste tot şi un inel de logodnă aranjat frumos lângă un trandafir roşu. A fost atmosfera perfectă!

Bianca şi Iustin, să trăiţi fericiţi împreună şi cel puţin o dată pe lună să vă opriţi aici ca să vă aduceţi aminte de seara de 05.01.2012.

Foto: Paul Albu


18 Responses to “Câţi oameni am cuplat la viaţa mea?”

 1. Cristina Răspunde

  Multa sensibilitate si romantism….mai rar in zilele acestea…
  Am fost alaturi de ei, am plans alaturi de ei..
  Le doresc multa fericire si sa-si continue aceasta frumoasa poveste de dragoste multi ani de aici inainte !

  .

 2. Raluca Răspunde

  Ce tare! Cererea lui in casatorie s-a intamplat in casa in care am fost si eu cazata cand am venit sa luam o gura de aer proaspat la Sibiu 🙂 Chiar ma gandeam atunci ca e un loc super romantic si uite ca n-a ramas nemarcat. Felicitari lor. Si doar o luna de relatie e wow!

 3. Anamaria Răspunde

  Minunat! Sa aiba parte de toata fericirea si intelegerea din lume 🙂

 4. iustin Răspunde

  Va multumim din suflet pentru ziua minunata pe care ne-ati daruit-o! iar cu siguranta o sa mai trecem pe la Kleines Cafe!

  Va multumim bianca&iustin!

 5. Bogdan Răspunde

  Neplăcut totuși să afli de pe facebook că 2 foști amici (cărora le-ai și făcut cunoștință) s-au căsătorit. Puteau să te anunțe ei, dacă nu chiar să te invite la un pahar… că deh… le-ai fost cam primul martor 😀

 6. Viorel Răspunde

  Ce pot spune…sa fiti fericiti,desii mult prea slabe sansele,avand in vedere ca sunteti impreuna de doar o luna.Eu dupa o luna m-am despartit,nu am cerut o fata in casatorie.Frumoasa fata 🙂

 7. Sunt bun de-o intalnire? | Răspunde

  […] “jocul” fiarelor databile [UPDATE] Ca sa va conving ca merit votul, aruncati o geana la intalnirile romantice ce le organizez pentru altii si imaginati-va doar ce as putea face pentru o intalnire de-a mea TweetSigur vrei […]

Nu-ti fie frica! Comenteaza: