Cum a fost la Medias Mentorship + Medias Blog Awards?


Mă umplu de invidie (pozitivă) atunci când văd că într-un oraş aşa mic cum e Mediaşul, sala de la Medias Mentorship a fost plină şi la Medias Blog Awards au fost înscrise mai mult de 40 de bloguri.

În plus, cu tot respectul, îi felicit pe bunicii bloggeri şi pe Antonela Barbu că a reuşit să instruiască şi să le dea pasiunea pentru blogging celor 100 de medieşeni de vârsta a 3-a. Cred că-i o premieră pe plan naţional. [Ca un P.S. la paragraful ăsta, dle. Braşoveanu, scoatem şi noi muzica aia de fundal de pe blog? Că-i deranjantă rău.]

În rest, a fost o atmosferă faină care sper să se regăsească şi la Sibiu anul viitor, atunci când începem să facem şi noi tot felul de conferinţe, întâlniri şi workshopuri pentru bloggerii din tot judeţul. Cu siguranţă vom face şi câteva evenimente împreună cu Feri şi Mircea deci aşteptăm mulţi medieşeni şi în partea asta de Sibiu.

Astea fiind spuse, vă recomand să intraţi pe blogul lui Teofil dacă aveţi sau vreţi să vă faceţi vreun PFA şi vă las mai jos cu ceva poze şi prezentarea mea care am observat că merge ok doar pe Chrome. Probabil nu veţi înţelege nimic din ea (fără explicaţii suplimentare) dar s-a cerut.


9 comentarii la „Cum a fost la Medias Mentorship + Medias Blog Awards?”

  1. Doamne doamne, si eu ziceam ca nu stiu exact de ce simt blogarimea din Sibiu ca prieteni. Pai ui cate am facut si la cate chestii am fost impreuna! Ioi ioi ioi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.