Ieri cred că am fost ambasadorul oraşului Sibiu. La noua Silva.


E seară, pot scrie despre alcool 🙂 Deci să purcedem.
Aseară am fost invitat la Bucureşti pentru a reprezenta oraşul Sibiu. Pe bune, asta am făcut.

Am crezut că merg să descopăr noua Silva, să o degust şi eventual să mă ameţească dar m-am trezit urcat pe o scenă, în bătaia reflectoarelor şi a blitzurilor camerelor foto. Aşezat pe un scaun înalt, de bar, m-am lăsat cu mare plăcere intervievat de către Cătălin Ştefănescu în legătură cu oraşul Sibiu. Am vorbit despre spiritul oraşului Sibiu, despre ce merită vizitat aici, despre pieţele centrale, Muzeul Satului şi Mărginime Sibiului. Apoi am recomandat câteva cafenele unde merită să-ţi petreci seara şi să te simţi bine. Normal că am amintit de terasele din Piaţa Mică dar am recomandat mai mult descoperirea celor de pe străduţele lăturalnice. Mergeţi la ceainăria de pe str. Tribunei sau la cafeneaua de pe Cetăţii, imediat după ce-aţi văzut zidurile şi turnurile ce te trimit parcă în vremurile de odinioară. Nu mă aşteptam să-mi placă aşa de mult să vorbesc despre Sibiu. Dar a fost binevenit mai ales că sala era plină de oameni din toate colţurile ţării şi reprezentanţi Silva.

Apoi am băut şi noua bere Silva. Apropos, ştiţi de la ce vine numele Silva? Ceva cu… TranSILVAnia. Tocmai de asta Silva se relansează sub sloganul Din spiritul Transilvaniei şi totul se învârte în jurul oraşelor Transilvănene, a spiritului lor. Am văzut şi noua reclamă video Silva care e super faină. Păcat că încă nu am văzut-o pe net sau în aer pe la TV dar staţi cu ochii în patru că apare curând.

Una peste alta, auzeam prin sală mirări cum de nu sunt proiectate şi poze cu oameni care beau bere sau terase cu umbrele branduite printre imaginile cu oraşele transilvănene Sibiu, Cluj Napoca, Târgu Mureş şi Braşov, cele patru oraşe care au adus la Bucureşti puţin din spiritul transilvănean. Tocmai pentru lucrul ăsta ţin să mulţumesc organizatorilor. Mă bucur că şi-au dat seama că e mult mai important să povesteşti relaxat despre oameni şi locuri, nu să branduieşti tot spaţiul în aşa fel încât să se întipărească inconştient în mintea invitaţilor brandul Silva.
De parcă ar mai fi cineva care să nu fi auzit de Silva…

Şi ca să fie treaba treabă, iată şi câteva fotografii furate de la Dragoş Asaftei. Am făcut şi eu unele dar nici pe departe aşa reuşite. Le puteţi vedea aici dacă totuşi vreţi să trageţi cu ochiul la cine a mai fost prezent.


22 de comentarii la „Ieri cred că am fost ambasadorul oraşului Sibiu. La noua Silva.”

  1. cand lucram ca barman le ofeream clientilor, in marea lor majoritate straini, bere Ursus, dar toti ma intrebau daca am Silva :)))

  2. Foarte misto momentul! Bravo. Noi pe 30 venim la Sibiu. O sa-l strabatem la pas. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.