În faţa presei

Postat in: 10/01/2012

Aseară am fost la TV Sibiu, invitat de Andreea Bogdan. Dacă la începutul emisiunii ne făceam amundoi griji că nu avem ce vorbi o oră întreagă, iată că am făcut-o şi pe asta fără probleme şi dacă ne chinuiam probabil puteam s-o mai lungim încă o dată pe atât. Am vorbit despre de toate, începând de la blog şi Facebook până la cluburi arse, tigrii împuşcaţi şi politică.

Mi-am petrecut două ore din noapte să editez filmuleţul şi să las câte puţin din fiecare aşa că daţi play la video-ul de mai jos ca să nu simt că am lucrat degeaba 🙂

E prima oară când o persoană îmi spune că sunt vorbăreţ.  Să-mi fac oare griji?


9 Responses to “În faţa presei”

 1. diana-ribana Răspunde

  Tudor vorbaretu:D!!!!Data viitoare ca sa nu mai comenteze lumea ca esti prea obosit trebuie sa te dai cu ruj si anti cearcan:D Si daca ai fi presedinte:eu o sa fiu prima doamna:D yeyyyyy

 2. Ralu Răspunde

  BRAVOOOOOOOOOO TUDOR! Am dat play. Chiar de câteva ori. ;D Să observ vreo greşeală, scăpare…ce să mai zic…să am motiv de cârcoteală 😀 Nu am niciunul! Bravo, Tudor şi la mai mare!!!!

 3. albinuta veninoasa Răspunde

  Frumos. Inseamna mult sa vorbesti in fata camerei, sa te aduni, sa spui cu adevarat ceea ce vrei si la sfarsit sa fie un mesaj clar catre cei care te urmaresc.

 4. decameron Răspunde

  o prestatie mult mai buna decat a celor care apar pe la „Bucale” – Bucuresti, relaxata si naturala.

Nu-ti fie frica! Comenteaza: