La muncă bă! nu la atins tasta…

Postat in: 28/03/2012

Gata cu lăfăitul, m-am angajat la Siemens. A fost destul de uşor dar cu oareşce emoţii pentru că niciodată nu am mai lucrat într-o fabrică. Interviul l-am dat prin telefon şi online (pe mail) şi ieri am fost anunţat că am fost acceptat pe-un post în cadrul departamentului Development Center Energy. Nu mă întrebaţi ce-i aia că habar nu am nici eu dar cică aş fi potrivit acolo. Am acceptat postul dar înainte de a trece în următoarea etapă a vieţii mele o să merg săptămâna viitoare până la Braşov să văd cu ce se mănâncă treaba asta şi să mă pregătească (oarecum, cât o să poată în doar o zi) specialiştii de acolo. Ţineţi-mi pumnii.

Sper să mă descurc că parcă deja simt cum mă cuprind emoţiile. Salariul? Bun, tare bun 😀

Nah, să vă mai aud acum că „arunc articole în grabă pe blog”, că „plec la Roma şi ce fac pentru asta? Scriu rapid ceva în 5 minute” şi că nu-mi place munca.

Bloggeri la schimb este un eveniment Tvdece şi Nebuloasa în colaborare cu Siemens România şi susţinut de: Hotel LevoslavSupporter Pub and GrillAutonom Rent-a-car şi Hotel Ambient.


13 Responses to “La muncă bă! nu la atins tasta…”

 1. Ce Merita Răspunde

  @ gavu
  Am mai fost prin mini-corporatii si m-am simtit ca la adventisti : )) E o lume mirifica cu niste reguli clare dar de afara pari un ciudat.

 2. Ralu Răspunde

  uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu …pe mine mă interesează un alt aspect:
  Când dai de băut?:D
  Baftă multă şi ţin pumnii!
  YOU RULE!

 3. Marius Răspunde

  „Foarte tare, frate!” :))
  Sigur gasesti o tasta si pe-acolo 😉 Sau … cel putin un buton 😀
  Si … sigur ne vei scrie cum a fost 🙂

 4. Ce facem azi? | Răspunde

  […] și bumbac, flori și multe articole din foi de porumb împletite. Să spun mai multe?Tot astăzi voi lucra la fabrica Siemens din Braşov în cadrul evenimentului Bloggeri la Schimb. Daţi-mi follow pe Twitter şi […]

Nu-ti fie frica! Comenteaza: