#prinSibiulmeu a devenit #MySibiu


#prinSibiulmeu a devenit în 2014 #MySibiu sau #MyHermannstadt… cum vreţi voi şi cum le e mai uşor invitaţilor 🙂 Asta pentru că în 2014 facem un pas uriaş şi vom aduce la Sibiu bloggeri de travel din toată lumea pentru a vedea minunăţiile oraşului, Prin Sibiul Meu devenind oficial un proiect internaţional. După ce în 2012 l-am avut invitat pe Luchianiuc direct din Republica Moldova, acum devenim probabil primul eveniment de genul ăsta din România care se axează exclusiv pe bloggeri şi jurnalişti de travel internaţionali.

După 3 ani în care au trecut prin Sibiu peste 80 de bloggeri care au scris undeva peste 250 de articole despre Sibiu, anul trecut am crezut că am făcut tot ce se putea face şi nu mai putem aduce nimic în plus proiectului. Tura #prinSibiulmeu şi #tagtheflag din 2013, plimbarea prin tot judeţul, organizarea unei nunţi tradiţionale fake cu tot tacâmul (inclusiv slujbă în biserică) unde l-am însurat pe Gaben încă o dată, am crezut că pune punct proiectului. Dar nu… trecem într-o nouă etapă în care orice blogger străin de travel poate să ne scrie la sibiu@aios.ro că vrea să viziteze Sibiul iar noi îl vom caza, îi vom da de mâncare în restaurantele cele mai bune şi îl vom plimba prin tot oraşul pentru a-i arăta tot ce are chef să vadă. Doar aşa… pentru că ne place nouă să ne promovăm oraşul.

Deci şi prin urmare, sunteţi invitaţi la Sibiu! La Prin Sibiul Meu.

Cezar (Imperator Travel) este vinovatul pentru invitarea bloggerilor străini şi îi mulţumesc şi pe calea asta pentru tot sprijinul. După doar câteva zile de la anunţarea noului nostru proiect avem şi primul blogger american ce a ajuns deja la Sibiu, renunţând la excursia planificată în Franţa. Prince Erick, ai legătura!


Filmare de Sorin Grumăzescu

#prinSibiulmeu (tradus #MySibiu sau #MyHermannstadt) este un proiect al Asociaţiei pentru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu (implementat de mine şi Răzvan Pop) si co-finanţat de Consiliul Local prin Primăria Municipiului Sibiu.


15 comentarii la „#prinSibiulmeu a devenit #MySibiu”

    1. Multam mult. Poate reusim sa trecem si pe la tine intr-o zi ca sa ne dai ceva specific unguresc (din zona)… 🙂

    1. da, ar fi trebuit sa ne vedem si anul trecut dar a stat destul de putin pe aici… poate ajunge si anul asta 😀

    2. Ar fi fost putin penibil sa fie acelasi oras doi ani la rand. Nu ca ar fi mai bine cu Craiova castigatoare… :p

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.