OSIM, învenţiile şi hoţii (ep.7)


Între timp, Ciolan Dorin şi-a mutat atelierul de producţie pe undeva prin Copşa Mică, pe numele unei alte firme. Produsele continuă şi azi a fi copiate şi comercializate. În anul 2008, după 3 (trei) ani de la prima plângere, am descoperit la Târgul Olarilor din Sibiu sute de produse contrafăcute. Sute de produse doar la un singur comerciant. Cu doi poliţişti după noi şi o cameră de filmat, am aflat de la comercianţi că produsele au fost cumpărate fără acte de la en-grossul din Corund. Ne-au spus că vând cu sutele la toate târgurile din tară, că sunt exportate camioane pline cu produse contrafăcute. Totul fără acte. Totul furat.
Totul pe spatele unor oameni batjocoriţi ce au în mână certificate de invenţie OSIM, zeci de plângeri, declaraţii, sute de milioane de lei aruncaţi, nervi tociţi… în România 2009.

Citeşte toate articolele OSIM, invenţiile şi hoţii.

În curând, o nouă poveste personală adevărată prin care vă voi dezvălui valoarea certificatelor OSIM, furtului de imagine, concurenţa neloială şi numele altor oameni ce sunt siguri că sunt mai presus de lege.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.