Verde la educatie pentru circulatie


Nu stiu voi, dar eu inainte de a-mi face carnetul de sofer eram un pieton total iresponsabil. Aveam impresia ca strada e a mea si consideram ca atata timp cat eu am prioritate pe trecerea de pietoni pot trece strada fara sa ma asigur deloc. Doar dupa ce m-am pus in spatele volanului mi-am dat seama ca o masina nu franeaza instant atunci cand pietonul pune piciorul pe carosabil si ca oricata dreptate as fi avut, tot eu as fi fost cel accidentat si schilodit pe viata.

Pentru a evita ca si copiii nostri sa fie la fel de iresponsabili din lipsa de cunostinte, Lidl desfasoara cea mai mare campanie de educatie rutiera din Romania, cu sprijinul Politiei Rutiere, denumita „Verde la educatie pentru circulatie”.

Vizual_Verde la educatie pentru circulatie

Asa ca, dragii mei, duceti-va copiii la oricare magazin Lidl din cele 163 din tara, duminica, 29 sept, incepand cu ora 10:00. Simultan se va desfasura campania in toate magazinele, intr-o maniera interactiva si atractiva pentru copii, cu jocuri educative prin care vor invata semnele de circulatie si cum sa treaca strada. O pasarica mi-a soptit ca va fi amenajat si un orasel in miniatura si ca toti participantii vor fi rasplatiti pentru interactivitate.

PS1 Daca tot ajungeti la Lidl, cumparati-va si o gogoasa cu gem… e fenomenala. Si sunt sigur ca si politistilor le-ar placea una 😀
PS2 Campania Lidl de educatie rutiera „Verde la educatie pentru circulatie” se poate urmari si pe net, live, pe canalul de Youtube Lidl Romania.


4 comentarii la „Verde la educatie pentru circulatie”

  1. din pacate asa sunt toti, cred, problema este ca la o masina ii indoi tabla, dar cu ca pieton poti sa mori sau sa ramai handicapat toata viata…. nimeni nu se gandeste asa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.