Cluj Brands Tour

Postat in: 10/09/2011

Geniala a fost ideea TVDece-ilor. Un oras niciodata nu trebuie privit doar vizitand piata centrala si admirand cladirile din jur. Orasele sunt astazi ce vedem in mare parte datorita economiei dezvoltate in jurul lor. Exista branduri traditionale care traiesc si astazi dupa ce perseverenta si incapatanarea unor oameni au fost destul de puternice incat sa treaca peste zeci de ani de schimbari.

Dupa vizitele Cluj Brands Tour din prima zi am primit inca o data confirmarea faptului ca nimic nu mai este ca inainte de 2008. Povestile din spatele logourilor sunt pline de munca si viziune pentru care lucreaza mii de oameni ceea ce, pe mine cel putin, ma face sa respect mai mult o lenjerie intima, o crema sau o bucata de branza.

Urmariti-le povestea live pe Facebook sau Twitter.

Cluj Brands Tour este un eveniment organizat cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca. Sponsorii oficiali ai evenimentului sunt: Banca Transilvania, Napolact, Vitacom, Farmec, Jolidon, Ursus şi Trilulilu, iar ca parteneri îi avem pe: Best Western Plus Fusion Hotel, AutonomLudwig Bavarian BierhausStarbucks şi Webfactor.


Nu-ti fie frica! Comenteaza: