Povestea mea din 2019


2019. Anul în care îmi revăd viața prin Story-uri publicate pe Instagram. E ciudat până și pentru mine, tip ce își publică viața online încă din 2008.

Dar e și frumos. E al naibii de frumos să îmi reamintesc cum s-a schimbat viața de la una relaxantă, fără prea multe griji și preocupări la una super-zbuciumată și ocupată pe sfârșit de an. Și cum m-am schimbat eu de la un carnivor convins, la un om ce nici nu mai gustă carne. De la unul ce nu a alergat în viața lui, la un om căruia îi place sportul.

E frumos să văd cum am reușit să mă mobilizez să fac lucruri ce le-am tot amânat: să îmi termin apartamentul, să îmi fac carnetul cat. A, să iau proiecte noi și să mă gândesc la alte oportunități. Sau alte țări unde aș putea locui.

E și frumos și încurajator să văd cum am trecut peste un 2019 al naibii de greu, în care am suferit și am iubit, în care am trăit în 6 case diferite, în 3 orașe diferite. Anul 2019 în care Bucureștiul mi-a devenit familiar weekend de weekend, în care Clujul mi-a devenit casă. Și anul în care am vizitat 8 țări alături de persoane dragi.

Dar, mai presus de toate: 2019, anul în care nu mi-a fost frică să las lucrurile să vină de la sine, fără prea multe planuri.

Mai jos, las o parte din povestea mea din 2019 (20 iunie – 31 decembrie) văzută prin ochii Instagramului. Just to remember…

2020. Fii mai bun cu mine, pls.


2 comentarii la „Povestea mea din 2019”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.