În România noastră chiar nu există altceva frumos în afara femeilor?


Eu unul sunt puţin deranjat de faptul că brandul nostru de ţară este „femeile frumoase”. Zecile de mii de spanioli ce-au petrecut câteva zile prin Bucureşti au spus că le plac femeile, femeile frumoase, şi femeile frumoase din România. Altceva nu au găsit să laude la ţara noastră. A doua clădire administrativă ca mărime după Pentagon a fost vizitată de câteva zeci de spanioli. În schimb, a doua cea mai frumuşică pipiţă din Bucureşti a fost vizitată de zeci de spanioli… pe seară.

Nu ar fi o problemă că avem gajici drăguţe, problema e că străinii pleacă cu impresia asta de la noi pentru că româncele îşi ridică instant funduleţul dacă simt miros de ne-român. Cel mai greţos gras cu salivă pe tricou şi-ar găsi la noi o bucăţică, doar să-i dea ceva de băut înainte. Evident că grasul merge acasă şi se laudă că a găsit bunăciuni frumoase la noi, doar el n-ar fi făcut o astfel de captură niciunde în lume. Frumuseţea curvuluţelor noastre e mult peste rangul cuceririlor lui obişnuite.

Şi totuşi… avem şi alte minuni în România. Vedeţi doar la Imperator în comentarii ce de propuneri. Cel puţin jumătate din ele sunt minuni mai mari decât o simplă femeie frumoasă.

Nominalizările mele pentru top 7 minuni ale României sunt:

 1. Cimitirul Vesel din Săpânţa
 2. Delta Dunării
 3. Castelul Corvinilor din Hunedoara
 4. Salina Turda (dar şi Salina Praid e acolo sus în top)
 5. Cetăţile din Transilvania (Biertan, Câlnic şi Slimnic sunt în top)
 6. Bâlea Lac atât iarna cât şi vara
 7. Toată Valea Hârtibaciului cu peisajele, satele şi cetăţile din zonă

Să-mi spună mie cineva că nu-s astea minuni… care se fac chiar mai frumoase pe cât îmbătrânesc, nu se umplu de riduri 🙂

Şi pentru că Cezar, adică nea’ Imperator, a început tot jocul ăsta ca pe o leapsă blogosferică, sunt chiar curios ce au de zis Alexandra, Mihai şi Cristina. Care sunt cele 7 minuni ale României?


10 comentarii la „În România noastră chiar nu există altceva frumos în afara femeilor?”

 1. Pai ce ati vrea sa raspunda daca reporterii numai asta i-au intrebat??? Ah, si despre bere la greu, deasemenea. Doar n-o sa inceapa sa elucubreze pe teme culturale cand ei au venit la meci.

 2. Ba există, dar sunt eclipsate 😀 Ce întrebare mai e și asta, cu așa o doamnă lângă tine? 😛

 3. am vazut femei frumoase, elegante si cochete si in alte tari, e adevarat, poate in Romania sunt mai multe pe metru patrat . Pitzipoancele sunt mai nou atractie turistica, unlike …

 4. Din cele 7 mai am de vizitat 1,2 si 4, e adevarat ca avem o tara frumoasa trebuie doar sa o descoperim. Eu ma bucur ca un copil mic cand primeste o jucarie cand mi se propune sau am ocazia sa plec prin tara hai-hui. Ai mare dreptate Tudor, de Biserica Fortificata din Biertan m-am indragostit inainte sa o vizitez, de vreo femei nu, nici nu cred ca s-a nascut aceea. :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.