Mulţumesc familiei, lui Dumnezeu şi băncii [video]

Postat in: 02/10/2011

Primul program de granturi susţinut de o bancă din România s-a încheiat. Bicicleta Zilnică este aproape sigur printre proiectele ce vor fi finanţate de Raiffeisen Bank şi pentru asta trebuie să vă mulţumim vouă, celor ce aţi votat şi aţi avut încredere în proiectul nostru.

Ioan Bebeşelea şi Rareş Hudea de la ONG PeDale au fost iniţiatorii proiectului iar Asociaţia Al 6-lea jucător ne-a sărit imediat în ajutor şi va fi ONG-ul ce ne va ajuta în implementare.

Şi pentru că tot am început cu mulţimirile, mă simt şi eu pentru câteva secunde pe scena Oscarurilor şi mulţumesc şi susţinătorilor din media. Ca de obicei, săritori 🙂


În video-ul de mai jos este înregistrarea emisiunii Raluca&Răzvan de azi-dimineaţă de la Antena 1 Sibiu, acolo unde am vorbit de Bicicleta Zilnică şi biciclete (min. 16:10-27:10):


4 Responses to “Mulţumesc familiei, lui Dumnezeu şi băncii [video]”

  1. Despre uameni nesimţiţi | Răspunde

    […] când eram pe cale să renunţ la gândul că-mi voi recupera vreodată bicicletele, îmi văd bijuteria prin piaţă iar pe ea era un ciumpalac. Tocmai ce negocia cu un ţăran căruia, până la urmă, […]

Nu-ti fie frica! Comenteaza: